30 / 04 / 2024

kağıthane toki evleri

kağıthane toki evleri

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Kağıthane Milli Arşiv Sitesi çevre düzenlemesi inşaat ihalesi 13 Temmuz'da!

TOKİ İstanbul ili Kağıthane ilçesi Milli Arşiv Sitesi ait çevre emniyet duvarı, nöbetçi kulübeleri ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yapım işi ihalesi 13 Temmuz'da gerçekleşecek.

İstanbul Kağıthane'de TOKİ 70 adet konut yaptıracak!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Hamidiye Mahallesi 70 Adet Konut İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ İstanbul Kağıthane'de 70 adet konut yaptıracak!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Hamidiye Mahallesi 70 Adet Konut İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Kağıthane projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Kağıthane projesinin detayları belli oldu. Proje 36 milyon TL'ye mal olacak.

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kağıthane projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kağıthane projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane'de 300 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kağıthane'ye 300 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Kağıthane'ye 694 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi projesi için start verdi.

Kağıthane Anıl Park Evleri'nde 415 bin TL'ye! Yeni proje!

Anıl Beton Tic. ve San. Ltd. A.Ş tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Anıl Park Evleri'nde toplamda 116 daire yer alıyor. Projede fiyatlar 415 bin TL'den başlıyor.

Hasbahçe Kağıthane Evleri fiyatları!

Koru ve göl manzarasına hakim konumda olan Hasbahçe Kağıthane projesi İstanbul Kağıthane'de yer alıyor. Proje 119 daireden meydana geliyor. İşte Hasbahçe Kağıthane Evleri fiyatları...

Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat!

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Resim Modern Evleri 335 konuttan meydana geliyor. Proje E-5'e 10 dakikalık yürüme mesafesinde inşa ediliyor. İşte Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat...

Hasbahçe Kağıthane güncel fiyat!

Hasbahçe Kağıthane güncel fiyat bilgisi kapsamında projede daire fiyatları 479 bin TL'den başlıyor. Hasbahçe Evleri GENYAP, BAUTİM VE ÖZMA ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Kağıthane Mint E5 Evleri fiyatları!

Kağıthane Mint E5 Evleri fiyatları 309 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde indirim sağlanan projede teslime kadar 12 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kağıthane Seba Suites fiyat!

24 ay 0 faiz imkanı sunulan Seba Suites Evleri 2 bloktan oluşuyor. Kağıthane Seba Suites fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Bella Residence Kağıthane daire fiyatları!

Anahtar teslimlerin 2019 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği Bella Residence Kağıthane Evleri 92 daireden meydana geliyor. Bella Residence Kağıthane daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor.

kağıthane toki evleri Haberi

kağıthane toki evleri

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi.

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksit ve peşinatlarla ev sahibi yapan TOKİ, yeni projesini İstanbul'da hayata geçirecek. 

İstanbulluların yüzünü güldüren TOKİ projesi, İstanbul Kağıthane Osmanpaşa Mahallesi'nde yer alacak. Merakla beklenen proje kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek.

TOKİ Kağıthane Osmanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi 9 Temmuz 2021 tarihinde yapılacak. Proje ihalesinde altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

İhale ilanı:
İstanbul İli Kağıthane İlçesi,Osmanpaşa Mahallesi, Kentsel Dönüşüm Projesi 300 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 9 Temmuz 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Son dakika! TOKİ’den ev...