28 / 04 / 2024

Hasbahçe Kağıthane güncel fiyat!

Hasbahçe Kağıthane güncel fiyat!

Firma: GENYAP, BAUTİM VE ÖZMA

Proje: Hasbahçe Kağıthane

Hasbahçe Kağıthane güncel fiyat bilgisi kapsamında projede daire fiyatları 479 bin TL'den başlıyor. Hasbahçe Evleri GENYAP, BAUTİM VE ÖZMA ortaklığı tarafından inşa ediliyor...



İki bin metrekare arsa alanı bulunan Hasbahçe Evleri özel bir koru ve göl manzarasına hakim konumda yükseliyor. Proje İstanbul Kağıthane'de yer alıyor.

İki blok olarak yükselen Hasbahçe Kağıthane Evleri, GENYAP, BAUTİM VE ÖZMA ortaklığı ile hayata geçirildi. Toplam 119 daireye yer verilen Hasbahçe Evleri projesi 16 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede konutların tamamı 2+1 olarak tasarlanıyor.      

Proje, Büyükdere aksı, Mecidiyeköy - Kağıthane metro hattı, Kağıthane - Beşiktaş tüneli ve Avrupa Yakası bağlantı noktaları merkezinde yer alıyor.    

Hasbahçe Kağıthane güncel fiyat!

Hasbahçe Evleri Kağıthane fiyat bilgisine göre projede daireler 479 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimlerin 2018 Eylül'de ayında yapılacağı Hasbahçe Kağıthane Evleri'nde 500 metrekare peyzaj alanı, kapalı spor salonu, çocuk oyun alanı gibi olanaklar da sunuluyor.  
 

Tel: 0212 295 12 95
Web: www.hasbahcekagithane.com
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön