02 / 05 / 2024

Kağıthane Yaşlı Yaşam Evi nerede

Kağıthane Yaşlı Yaşam Evi nerede

Sosyal belediyecilik alanında önemli işlere imza atan Kağıthane Belediyesi'nin hayata geçirdiği Kağıthane Yaşlı Yaşam Evi hizmete açıldı.

Kağıthane Gürsel Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi, Gürsel Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Kağıthane Hamidiye imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Kağıthane ilçesi, Hamidiye Mahallesi, 6838 ada, 1 parselin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Kağıthane Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane ilçesi, Merkez Mahallesi, 309 parsel ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Yaşamla en keyifli bağınız: GENYAP Link Kağıthane!

Şehrin merkezinde ama siz istediğiniz müddetçe izole... Gerek konumu gerekse özenli ve lüks tasarımıyla GENYAP Link Kağıthane yaşamla en keyifli bağınızı kuruyor.

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Yahya Kemal Mahallesi Riskli Alan ve 6583 Ada 28 Parsel ve 6566 Ada 1 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Kağıthane 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli İmar Planı Değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Yahya Kemal Mahallesi Riskli Alan, 6583 Ada 28 Parsel ve 6566 Ada 1 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Genyap Kağıthane 7000'de yeni yaşam fırsatı!

Genyap İnşaat tarafından hayata geçirilen Genyap Kağıthane 7000 projesi Kağıthane'nin Osmanpaşa bölgesinde yükseliyor. Projede yatırım yapmak isteyenlere yeni yaşam fırsatı sunuluyor.

Kağıthane Merkez Mahallesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane İlçesi, Merkez Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin imar planı askıya çıktı..

Kağıthane Anıl Park Evleri'nde 415 bin TL'ye! Yeni proje!

Anıl Beton Tic. ve San. Ltd. A.Ş tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Anıl Park Evleri'nde toplamda 116 daire yer alıyor. Projede fiyatlar 415 bin TL'den başlıyor.

Kağıthane'nin 4 mahallesine ilişkin imar tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane İlçesi'ne 4 mahallenin imar değişikliklerine ilişkin plan tadilatı bugün askıya çıktı..

Seba Suites Kağıthane satılık daire!

Seba Suites Kağıthane satılık daire fiyat bilgisine göre dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor. Proje Seba İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Resim Modern Kağıthane satılık ev fiyatları!

Resim Modern Kağıthane satılık ev fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Proje Ortadoğu Group tarafından inşa ediliyor...

Kağıthane Hamidiye Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Kağıthane İlçesi, Hamidiye Mahallesi, 6807 adadaki tescil dışı alanın bir kısmına ilişkin imar değişikliği askıya çıktı..

Kağıthane Yaşlı Yaşam Evi nerede Haberi

Kağıthane Yaşlı Yaşam Evi nerede


Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selim Çelenk ile AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse, Hamidiye Gençlik Merkezi’nin altında hizmete açılan yaşlı yaşam evini ziyaret etti.

Evleri dışındaki zamanlarını verimli geçirmek isteyen yaşlılarla bir süre sohbet ederek ilgilenen Başkan Kılıç ile beraberindekiler, yaşam merkezinde incelemelerde bulundu.

Sosyal belediyecilik alanında önemli işlere imza attıklarını belirten Başkan Kılıç, göreve geldikleri günden bu yana ilçede her kesimden bireye hizmet ettiklerini söyledi.

Hamidiye Gençlik Merkezi’nin de bulunduğu binada hizmete açtıkları Kağıthane Yaşlı Yaşam Evi’ne gelen yaşlılara iyi bir hizmet sunacaklarını ifade eden Başkan Kılıç, “Bu konuda en büyük destekçimiz Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı. Bu konuda desteklerinden ötürü il müdürümüz sayın Selim Çelenk’e teşekkür...