29 / 04 / 2024

kağıthane yatırımları 2017

kağıthane yatırımları 2017

Yatırımların hız kesmediği Kağıthane'de bir yeni proje daha hayata geçiriliyor. Cendere Deresi Çevre Projesi ile Kağıthane turizmin merkezi olacak.

Kağıthane'nin çehresi dönüşümle değişti!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, konuşmacı olarak katıldığı ''4.Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde önemli açıklamalar yaptı.

Kağıthane'ye yeni sosyal hizmet merkezi!

Sosyal Belediyecilik anlamında bir çok önemli çalışmaya imza atan Kağıthane Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ile yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

S Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

S Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 65 milyon 272 bin 550 TL sermaye bedeli ile Ahmet Sari tarafından kuruldu.

Abdik Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Abdik Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Temel Abdik tarafından kuruldu.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Girgin, Kerim Şayan, Melikşah İşcan ve Sinan Ay ortaklığında kuruldu.

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 5 milyon 387 bin 224 TL sermaye bedeli ile Süleyman Nazif Orakçıoğlu tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Vogue Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Batuhan Türüdü tarafından kuruldu.

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Batuhan Çalık tarafından kuruldu.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Madnasa İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Madnasa İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Mahmut Sel ve Can Kuriş ortaklığında kuruldu. 

Türklerin yurtdışında doğrudan yatırımları artıyor!

Türk girişimciler başka ülkelerde yatırımlarını artıyorlar. Peki, Türk girişimcilerin yurtdışı yatırımlarının giderek artmasının nedenleri neler? 

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

kağıthane yatırımları 2017 Haberi

kağıthane yatırımları 2017


İstanbul’un parlayan yıldızı Kağıthane’de dünyada eşine az rastlanılır bir proje daha hayata geçiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Cendere Deresi Çevre Projesi adı altında gerçekleştirilecek dere ıslahı yeşil alan düzenlemesi ile ilçe turizmin de merkezi olacak.


Kağıthane, Sarıyer ve Eyüp ilçelerinden geçen Cendere ve çevresinde bio çeşitliliğin, su kalitesinin artırılması, yaya erişiminin sağlanması, tarihi ve kültürel varlıkların yaşatılması, ekolojik döngüye katkı sağlanması, sürdürülebilir bir çevre oluşturulması için çalışmalar başlıyor.  İki etapta tamamlanması planlanan proje ile Kağıthane ve İstanbul muhteşem bir yaşam alanına daha kavuşacak.

Sadabad’da tarih canlanıyor

Osmanlı döneminde önemli bir mesire alanı olarak kullanılan, insanların Cetvel-i Sim denilen 1.100 m’lik kısımda ay ve dere üzerindeki ayın yansımalarını seyir için kayıklarla ziyaret ettikleri Sadabad bölgesinin tarihi önemi yeniden kazandırılacak. Proje kapsamında ayrıca, Roma...