19 / 07 / 2024

Kağıthanede gayrimenkul yatırımcıları

Kağıthanede gayrimenkul yatırımcıları

İstanbul'un parlayan yıldızlarından Kağıthane'de emlak fiyatları yükseliyor. Markalı evlerin her geçen gün arttığı Kağıthane, şehir merkezine olan yakınlığıyla yatırımcının dikkatini çekiyor.

Kıbrıs inşaat sektöründe 'yap-sat' bitirildi! Yatırımcılar kaçıyor!

Bağımsızlık Yolu Mali Sekreteri Münür Rahvancıoğlu, Kıbrıs'taki inşaat sektörünün zor günler geçirdiğini belirterek 'yap-sat' işleyişinin bittiğini ve yatırımcıların kaçmaya başladığını belirtti.

Gayrimenkul yatırımcıları rotayı Kuzey Kıbrıs'a çevirdi!

Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren inşaat şirketi Adelante Construction Kurucusu Oğuz Alp Tan yaptığı açıklamada yatırımcıların gayrimenkul almak için Kuzey Kıbrıs'a yöneldiğini söyledi.

Çeyrek altın kaç TL? Gremse altın kaç para? Yatırımcılar Hamit altın alıyor! Hamit altın kaç TL? Kuyumcu altın fiyatları

Altın fiyatlarının düşmesiyle yatırımcılar altına yönelmeye başladı. Bu kapsamda çeyrek, gremse altın yanından hamit altını da tercih ediyor. Yatırımcıların büyük ilgi duyduğu hamit altın ise kuyumcularda zır bulunan altınlardan biri. Peki Hamit altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? 

Kıbrıs; cazip konut fiyatları ve yüksek kira getirisiyle yatırımcıların radarında!

Dünyaca ünlü Forbes dergisinin “yurt dışında mülk satın alınabilecek en karlı ülke” olarak nitelendirdiği Kıbrıs, “Pound”la yüksek kira geliri ve cazip konut fiyatlarıyla, Türk ve yabancı gayrimenkul yatırımcıların radarına girdi. 

Yabancıya gayrimenkul satışları masaya yatırıldı! Yabancı yatırımcılar en çok bu 10 ili tercih ediyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme, son iki yılda yabancı yatırımcıların Türkiye’de gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını en fazla tercih edilen ilk 10 ili temel alarak masaya yatırdı.

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

Dolar ve euro yatırımcıları dikkat! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 18 Nisan 2024 döviz kurları

Dolar ve euro yatırımcıları güncel döviz kurlarını araştırıyor. Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 18 Nisan 2024 döviz kurları.

Kıbrıs son iki yılda gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Kıbrıs, son 2 yılda gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Dünya çapında yükselen gayrimenkul yatırım bölgelerinden biri olan Kıbrıs, dünyanın en yaşanılası ülkeleri listesinde de ilk 25 arasında yer alıyor. 

Gram altın 3.000 TL olacak diyen İslam Memiş yatırımcıların büyük hatasını açıkladı! Bu rakamları gören kaçırmasın!

Altın uzmanı İslam Memiş, altın piyasasını değerlendirdi. Gram altın 3.000 TL olacak diyen İslam Memiş   altın almak isteyen yatırımcıları uyardı! Bu rakamları gören kaçırmasın...

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 yıllık kira getirisi sağlıyor... 

Artan konut fiyatları karşısında gayrimenkul yatırımcıları, daha cazip yatırım imkanlarına ulaşabilmek için yurt dışına yönelmeye başladı. 

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

İngiliz yatırımcılar gayrimenkul fonlarından çıkmaya devam etti!

Calastone tarafından derlenen verilere göre İngiliz yatırımcılar bu ay da gayrimenkul fonlarından ikinci ay üst üste para çekti, fakat hisse senedi ve sabit gelirli fonlara yönelik duyarlılığın arttığı belirtildi.

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: Arsa ve tarla yatırımı! 

Son zamanlarda yatırımcıların minimalist yaşamı tercih etmeleri ve şehrin kalabalığından uzaklaşma isteği arsa ve tarlaya talebi artırdı. 

Kağıthanede gayrimenkul yatırımcıları Haberi

Kağıthanede gayrimenkul yatırımcıları

Markalı evlerin her geçen gün arttığı Kağıthane, şehir merkezine olan yakınlığıyla yatırımcının dikkatini çekiyor. 


Kira getirilen artıyor 


İstanbul'un parlayan yıldızlarından Kağıthane'de emlak fiyatları yükseliyor. Bölgede eski binalarda 150 bin liraya ev bulmak da mümkün, yeni binalarda 4 milyon dolara da. Kağıthane'de kira getirileri ise her sene ortalama yüzde 10 oranında artıyor. Bölgede yatırımcılar genellikle markalı konut projelerini tercih ediyor. 


Mega projelere komşu 


Kağıthane'yi avantajlı kılan unsurların başmda konumu geliyor. Bölge; Levent, Maslak ve Ayazağa gibi merkezi iş alanlarına yakın. Diğer yandan ofislerin sayısı da attığı için bölgede konut ihtiyacı baş gösteriyor. Bölge ayrıca yakın zamanda açılacak 3. Boğaz Köprüsü ile Büyük İstanbul Tüneli Igibi kamu projelerine de komşu. Kağıthane'de konut fiyatlarının gelecek metro hatlarıyla daha da artması bekleniyor. 




FERYAPI'DAN RAMADAN KUMOVA:

DEĞERİ HER GÜN ARTIYOR