27 / 04 / 2024

Kağıthanede gayrimenkul yatırımcıları

Kağıthanede gayrimenkul yatırımcıları

İstanbul'un parlayan yıldızlarından Kağıthane'de emlak fiyatları yükseliyor. Markalı evlerin her geçen gün arttığı Kağıthane, şehir merkezine olan yakınlığıyla yatırımcının dikkatini çekiyor.

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 yıllık kira getirisi sağlıyor... 

Artan konut fiyatları karşısında gayrimenkul yatırımcıları, daha cazip yatırım imkanlarına ulaşabilmek için yurt dışına yönelmeye başladı. 

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

İngiliz yatırımcılar gayrimenkul fonlarından çıkmaya devam etti!

Calastone tarafından derlenen verilere göre İngiliz yatırımcılar bu ay da gayrimenkul fonlarından ikinci ay üst üste para çekti, fakat hisse senedi ve sabit gelirli fonlara yönelik duyarlılığın arttığı belirtildi.

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: Arsa ve tarla yatırımı! 

Son zamanlarda yatırımcıların minimalist yaşamı tercih etmeleri ve şehrin kalabalığından uzaklaşma isteği arsa ve tarlaya talebi artırdı. 

Endeksa'dan gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk! Yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayacak sistem geliyor

Endeksa, makine öğrenimi ve büyük veri analizi tekniklerinin kullanımıyla gayrimenkul değerleme ve analiz süreçlerini değiştiriyor.  Bu teknoloji sayesinde gayrimenkul yatırımcıları daha detaylı analizler yaparak doğru karar verebilecek.

4 Kasım Cumartesi dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları acil baksın!

Dolar/TL kuru dün güne 28,33 liradan başlamıştı. Dolardaki yükseliş bugün de devam ediyor. Peki 4 Kasım Cumartesi dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları acil baksın! İşte son dakika dolar kuru...

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

1 euro ne kadar? 1 euro bugün kaç TL? Euro yatırımcıları dikkat! İşte güncel euro/TL kuru

Döviz kurları küresel ve yerel ekonomik gelişmelerin etkisiyle sürekli değişkenlik gösteriyor. Peki 1 euro ne kadar? 1 euro bugün kaç TL? Euro yatırımcıları dikkat! İşte güncel euro/TL kuru.

Karadağ, gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Adriyatik Denizi'ne kıyısı olan Karadağ'ın gayrimenkul piyasasının yazlık ev yatırımcıları ve bölgeye taşınmak isteyen uluslararası alıcıların talebiyle canlandı

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

Pek çok kişi Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar aman dikkat... İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Yatırımcılar soruyor: 7 Nisan altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve Ata altın kaç TL?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve Ata altın kaç TL? sorularını araştırıyor. 7 Nisan 2023 altın fiyatları.

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL teminatla 2 yıl kiraya verilen dükkanları kaçırmayın!

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL geçici teminatla 2 yıl kiraya verilecek dükkanları kaçırmayın! İhale 23 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek. İşte detaylar…

Kağıthanede gayrimenkul yatırımcıları Haberi

Kağıthanede gayrimenkul yatırımcıları

Markalı evlerin her geçen gün arttığı Kağıthane, şehir merkezine olan yakınlığıyla yatırımcının dikkatini çekiyor. 


Kira getirilen artıyor 


İstanbul'un parlayan yıldızlarından Kağıthane'de emlak fiyatları yükseliyor. Bölgede eski binalarda 150 bin liraya ev bulmak da mümkün, yeni binalarda 4 milyon dolara da. Kağıthane'de kira getirileri ise her sene ortalama yüzde 10 oranında artıyor. Bölgede yatırımcılar genellikle markalı konut projelerini tercih ediyor. 


Mega projelere komşu 


Kağıthane'yi avantajlı kılan unsurların başmda konumu geliyor. Bölge; Levent, Maslak ve Ayazağa gibi merkezi iş alanlarına yakın. Diğer yandan ofislerin sayısı da attığı için bölgede konut ihtiyacı baş gösteriyor. Bölge ayrıca yakın zamanda açılacak 3. Boğaz Köprüsü ile Büyük İstanbul Tüneli Igibi kamu projelerine de komşu. Kağıthane'de konut fiyatlarının gelecek metro hatlarıyla daha da artması bekleniyor. 




FERYAPI'DAN RAMADAN KUMOVA:

DEĞERİ HER GÜN ARTIYOR