21 / 05 / 2024

Kağıthanede rezidans inşaatında ölüm

Kağıthanede rezidans inşaatında ölüm

Rezidans inşaatında vinç, 20 metrelik temele düştü, vinç operatörü hayatını kaybetti. Olay, Kağıthane Çeliktepe Mahallesi Buhara Sokak'ta saat 10.00 sıralarında yaşandı.

Sarıyer'deki 27 katlı hayalet rezidans yıkılıyor! 34 yıldır inşaat halindeydi!

Sarıyer Belediyesi, bu sabah saatlerinde “tabut” şeklinde nitelendirilen 27 katlı dev rezidans inşaatında yıkım çalışmalarına başladı. 34 senedir kaba inşaat halinde olan ve 400 konut, 50 ticari alanlık rezidansa dönüştürülmek istenen yapının depreme dayanıksız olduğu belirtilmişti.

Trabzon'da tünel inşaatında akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon Maçka'da tünel inşaatında çalışırken elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti...

AB Konseyi binasının inşaatında kaçak işçi çalıştırıldığı iddiası!

Avrupa Birliği (AB) Konseyinin Brüksel'de bulunan 321 milyon avroya mal olan yeni binasının inşaatında kaçak işçi çalıştırıldığı iddia ediliyor.

CİMER: İstanbul Havalimanı inşaatında 5 yılda 52 işçi öldü!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER), CHP Milletvekili Ali Şeker'in İstanbul Havalimanı inşaatında kaç işçinin hayatını kaybettiği ile ilgili sorusuna cevap verdi. 

Ankara'da rezidans inşaatında çalışan 3 işçi eylem yaptı!

Ankara'da Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda yeni biten bir rezidansın yapımında çalışan 3 inşaat işçisi paralarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Kağıthane Gürsel Mahalle Konağı inşaatında sona gelindi!

Her mahalleye bir mahalle konağı hedefi ile ilçeye yeni tesisler kazandıran Kağıthane Belediyesi Gürsel Mahalle Konağı'nın inşaatında sona geldi.

Konya'da okul inşaatında göçük!

Konya'da Meram ilçesi Hatıp Caddesi'ndeki okul inşaatında kolonlara beton dökme işlemi gerçekleşirken, kalıp çöktü. İşçilerden bazıları kaçarak kurtulurken, 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Isparta Şehir Hastanesi inşaatında deprem izolatörü kullanılacak!

Isparta Şehir Hastanesi inşaatında deprem izolatörü kullanılacağı bilgisi veren Akın, "iki temel üstüne Almanya'dan ithal edilerek uygulanacak sismik yalıtımla, hastane 11 şiddetindeki depreme kadar dayanıklı olacak" dedi.

Ankara Sincan'da fabrika inşaatında çökme meydana geldi!

Olay, akşam saatlerinde Sincan'da meydana geldi. Sincan Organize Sanayi Bölgesi Ahi Evran Mahallesi Ural Caddesi'nde bulunan fabrika inşaatında kurulan iskele, bilinmeyen bir nedenle çöktü.

TOKİ Eskişehir Stadyum inşaatında sona yaklaşıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Eskişehir'de yapımına devam edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatında sona yaklaşıldı.

İlimtepe Konutları inşaatında inceleme yapıldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. tarafından Sarıçam'da yapımına başlatılan İlimtepe Konutları inşaatında inceleme gerçekleştirdi.

Kütahya Emet Meslek Anadolu Lisesi yurt inşaatında son durum!

Emet Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan 3 milyon 221 bin 400 TL’ye mal olacak olan Emet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Yurdu inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Adana İlimtepe Konutları inşaatında son durum!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. tarafından Sarıçam’da yapımına başlatılan İlimtepe Konutları inşaatında inceleme gerçekleştirdi.

Kağıthanede rezidans inşaatında ölüm Haberi

Kağıthanede rezidans inşaatında ölüm

Kağıthane Çeliktepe Mahallesi Buhara Sokak'ta saat 10.00 sıralarında yaşanan kazada işi biten ankraj (delici) makinasını, temelden dışarıya çıkarmak için vinç çağrıldı.


Olay yerine 47 yaşındaki Fatih Fidan geldi. Vincin üzerindeki kumanda bölümüne çıkan operatör Fatih Fidan, makinayı 20 metre derinlikteki temelden yukarıya çekmeye başladı.


Bu sırada ağırlığın etkisi ile vinç bağlı olduğu kamyonetle temele düştü. İnşaat çalışanları hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri yaptıkları muayenede, Fatih Fidan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. 



CENAZE VİNÇ İLE ÇIKARILDI

Kazada hayatını kaybeden Fatih Fidan'ın cenazesi itfaiye ekipleri tarafından sedye ile başka bir vincin kepçesine koyularak yukarı çıkarıldı.


Cenaze daha sonra cenaze aracına konuldu. Olay yeri inceleme ekipleri ve İstanbul Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından cenaze İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


Görgü tanığı Kenan Başpınar "İnşaatın...