05 / 05 / 2024

Kağıthanede Yapı stoku

Kağıthanede Yapı stoku

Son yıllarda inşaat sektörünün dev binalar diktiği İstanbul’un 450 bin nüfuslu ilçesi Kağıthane için belediye gazetesinde “2015’te Kağıthane’nin çehresi değişti” başlığıyla manşet atılması, CHP’lilerin tepkisini çekti.

Talas Belediyesi'nden yeni mahallere kaçak yapı uyarısı!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Kaçak yapılaşma yapmayın. Yapı yapacak vatandaşlarımızın proje çizdirme masrafına girmemesi için 5 tip plan hazırladık. Bunlardan istediklerini tercih edebilirler" dedi.

Bahçelievler'deki kaçak yapıların yıkım işi ihalesi 30 Aralık'ta!

Bahçelievler Belediyesi, sınırlarında yer alan kaçak yapıların yıkım işini 30 Aralık 2014 tarihinde saat 11.00 'de ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 240 günde tamamlanacak.

Bursa'da kaçak yapıların yıkımları devam ediyor!

YILDIRIM Belediye ekipleri tarafından önceden tespit edilen Arabayatağı, Hacivat ve Anadolu mahallelerindeki kaçak yapılar yıkıldı...

Bursa Yıldırım'da kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti!

Kentsel dönüşüm ile Yıldırım'ı yaşanabilir bir şehir kimliğiyle kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi'nin kaçakla mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Arabayatağı, Hacivat ve Anadolu mahallelerindeki kaçak yapılar yıkıldı...

Karataş Belediyesi kaçak yapıya savaş açıyor!

Karataş Belediyesi kaçak yapıya savaş açıyor. Karataş Belediyesi kaçak yapıya savaş açıyor Karataş belediye Başkanı Boğaçhan Ünal; Karataş'ta imarsız ve izinsiz yapıların en kısa zamanda düzenlemelerinin yapılacağı müjdesini verdi.

Kocaeli'deki kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü Yapı Kontrol Şefliği ekiplerince, kent genelindeki kaçak yapılara geçit verilmiyor.

Kocaeli'de kaçak yapılar yıkılıyor!

İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü Yapı Kontrol Şefliği ekipleri tarafından Dilovası ve Başiskele'deki kaçak yapılar yıkıldı. Maliye Hazinesi adına kayıtlı parsel üzerindeki 1 adet yapı yıkıldı...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kaçak yapıları yıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü Yapı Kontrol Şefliği ekiplerince, kent genelindeki kaçak yapılara geçit verilmiyor ve kaçak yapıları yıkıyor.

Kocaeli'de kaçak yapılara geçit verilmiyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kaçak yapıya göz açtırmıyor. Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü Yapı Kontrol Şefliği ekiplerince, kent genelindeki kaçak yapılara geçit verilmiyor.

Kızkumu Plajı'ndaki kaçak yapılar yıkılacak mı?

Marmaris ’in dünyaca ünlü Kızkumu Plajı’ ndaki kaçak yapı için yıkım kararı verildi. Belediye ekipleri dün sabah yıkıma gittiklerinde idare mahkemesinin ‘durdurma’ kararıyla karşılaştı...

Uludağ kaçak yapılardan arındırılıyor!

Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerindeki kaçak yapıları bir bir yıkıyor. Geçtiğimiz günlerde Kirazlı Mahallesi'nde iki kaçak binayı yıkan Osmangazi Belediyesi ekipleri, son olarak Yiğitali Mahallesi'ndeki bir kaçak evi daha yerle bir etti.

Diyarbakır Barış Ormanı'ndaki kaçak yapıların yıkımı gerçekleştirildi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri sabah erken saatlerinde Barış Ormanı içinde muhtelif zamanlarda yapılmış üç kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. Yıkım Büyükşehir Belediyesi ve DİSKİ’nin iş makineleri ile yapıldı.

Kavak HES projesi ile ilgili kaçak yapılan şantiye köprüleri mühürlendi!

Kavak HES projesi ile ilgili kaçak yapılan şantiye köprüleri mühürlendi. Açıklamada geç de olsa kamu idaresinin de köprünün kaçak ve usulsüz olduğunu belgelediği kaydedilerek köprünün yıkılması gerektiği savunuldu.

Kağıthanede Yapı stoku Haberi

Kağıthanede Yapı stoku

Son yıllarda inşaat sektörünün dev binalar diktiği İstanbul’un 450 bin nüfuslu ilçesi Kağıthane için belediye gazetesinde “2015’te Kağıthane’nin çehresi değişti” başlığıyla manşet atılması, CHP’lilerin tepkisini çekti. CHP Kağıthane Belediye Meclis Grup Başkanvekili Mahmut Can, “Kağıthane’de müteaahit aracılığıyla, kişisel zenginleşmeyi hedefleyen bir yapılaşma var. Bu da ancak yüzde 30’luk bir değişim getirdi. Yapı stoku riski bakımından yüzde 70’i değişmeyen yapılar var” dedi.


Belediye tarafından yayınlanan Kağıthane Gazetesi’nde manşetten verilen “2015’te Kağıthane’nin Çehresi Değişti” haberinin doğruları yansıtmadığını ileri süren Mahmut Can, Kent Yaşam’a yaptığı özel değerlendirmede, Kağıthane’de yaşayanlar olarak, ‘Kağıthane değişiyor’ söylemiyle, Kağıthane’nin değişmediğini hepimiz biliyoruz. Kağıthane’de hala yağmur yağdığında dükkanları su basıyor, kar yağdığında yollar kapanıyor. Kağıthane’de hala yapı stoku riski bakımından yüzde 70 değişmeyen binalar var. Bu nedenle belediyemizin, kenti...