18 / 05 / 2024

Kağıthanedeki gayrimenkul yatırımı

Kağıthanedeki gayrimenkul yatırımı

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, " Hızla gelişen Kağıthane'nin yeni yatırımlarla çekim bölgesi haline geldiğini ve mevcut sanayi alanlarının tek tek konut, ofis ve rezidans olarak dönüşmeye başladığını söyleyebiliriz."

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz ne zaman? Rönesans GYO kaç lot verecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz oluyor. Yapılan açıklamada halka arz büyüklüğü 4,5 milyar Türk Lirası olarak açıklanan halka arzda toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacağı kaydedildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım talep toplama tarihleri ne zaman?

Realtor Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Realtor Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Realtor Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kağıthane'de yapıldı.

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu.

Avr Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avr Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Erol Çarga tarafından kuruldu.

Ktc Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ktc Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de Kübra Cabalar tarafından kuruldu.

Rotas Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Rotas Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de Fazıl Ulaşan ve Hamza Naci Öksüz ortaklığında kuruldu.

Mornvest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mornvest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 6 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Efe Can Gül tarafından kuruldu.

Shakib Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shakib Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Reza Zadehbagherı tarafından kuruldu.

Puk Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puk Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Pelin Kişin tarafından kuruldu.

Arkad1 Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Arkad1 Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Batuhan Türüdü, Hüseyin Kayra  ve Nusret Yıldırımer tarafından kuruldu.

Tempus Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Tempus Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Kağıthane’de   50 bin TL sermaye bedeli  Kamelya Yılmaz Şişe tarafından  kuruldu.

Bilek Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bilek Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Erol  Bilek ve Levent Dursun Bilek tarafından kuruldu.

Kağıthanedeki gayrimenkul yatırımı Haberi

Kağıthanedeki gayrimenkul yatırımı

TÜRKİYE'NİN en önemli ve modern markalarından Ferko, 25 yıllık tecrübesiyle tasarladığı tüm projelerinde kalite ve güven vaadederek insan hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Kağıthane'nin de kalkınmasında ve daha modern bir yer almasında emeği geçen Ferko'yu, firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten'e sorduk. Dilerseniz tüm içtenliği ile 'Milliyet Kağıthane'nin sorularını yanıtlayan Gökçe Meriçten ile yaptığımız röportajı sizlere aktaralım... 


YURT DIŞI PROJELERİ 

Şirketinizin hikayesi nasıl başladı? 

FERKO olarak 1990 yılından bu yana gayrimenkul ve turizm sektöründe faalivet gösteriyor, modern tasarım anlayışı ve kaliteli üretim ile lüks projeler projeler hayata geçiriyoruz. Bugüne kadar Türkiye'de, Kağıthane'de Papirus Plaza, Göktürk'te Gökmahal Resideııce, Bosphorus Palace Hotel, Kemerburgaz'da Kemermall AVM, Zekeriyaköy Villaları ve İMES Four Points by Sheraton projelerini hayata geçirdik. Levent'te, İstanbul'un en değerli arazilerinden birinde konumlandırdığımız Ferko...