15 / 05 / 2024

kahraman maraş kentsel dönüşüm alanları

kahraman maraş kentsel dönüşüm alanları

27/07/2013 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde Kahramanmaraş Merkez ilçeye bağlı bulunan Menderes Mahallesi, kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi...

Kentsel dönüşüm için yeni talep!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İsmail Kahraman, kentsel dönüşüm çalışmalarında emsal artırımı için talepte bulundu. 

Kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni öneri!

İZTO Yönetim Kurulu Üyesi ve Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İsmail Kahraman, ada bazlı yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarında emsal artırımı yapılması gerektiğini dile getirdi. 

Adıyaman'da kentsel dönüşüm için uzlaşı oranı yüzde 50'yi geçti!

Adıyaman'da Mara ve Musalla mahallelerinde başlayan 1. etap kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 147 hak sahibinden 76’sıyla uzlaşı sağlandı.

Ali Kurt, Bayrampaşa Kentsel Dönüşüm Projesi'ni yerinde inceledi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Kahraman'la birlikte Bayrampaşa Kentsel Dönüşüm Projesi'ni yerinde inceledi...

Tayfun Kahraman, İBB Deprem Risk Yönetimi Daire Başkanı oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevine Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Kahraman'ı atadı...

Adıyaman Mara'da dönüşüm başladı!

Adıyaman'ın Mara Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Proje kapsamında anlaşma sağlanan yapılar yıkılıyor.

İsmail Fedakar: Kentsel dönüşüm milli davamız!

Kent Maraş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Fedakar: “Ülkemiz için yolu, altyapısı, yeşil alanı ve sosyal imkanları ile planlı, sağlıklı ve sürdürülebilir şehirler ancak kentsel dönüşümle sağlanabilir” dedi.

Emre Maraşlı: Firkirtepe'de konutta rekabet ve imar çok yüksek!

Emre Maraşlı, Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesine neden girmediklerini açıkladı. Emre Maraşlı, “Rekabet ve imar çok yüksek… Küçücük yere 50 bin konut yapılacak…. Fikirtepe sadece konut alanı olacaksa o zaman Ataşehir niye kuruldu?" dedi.

Aliağa'da kentsel tasarıma ihtiyaç var!

Aliağa'nın geleceğe yönelik bir kentsel tasarıma ihtiyacı olduğunu ifade eden Körfez Beş Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Kahraman Cengiz, "Aliağa eskiden küçük bir yerken şimdi büyük bir kent oldu." dedi.

Adıyaman Mara ve Musalla'daki kentsel dönüşüm ne durumda?

Adıyaman Mara ve Musalla mahallelerinde yürütülecek olan kentsel dönüşüm ile birlikte Adıyaman'a özgü yapılar yıkılacak.

Adıyaman'daki 2 mahallede kentsel dönüşüm başlayacak!

Adıyaman Mara ve Musalla mahallelerinde yürütülecek olan kentsel dönüşüm ile birlikte Adıyaman'a özgü yapılar yıkılacak.

Adıyaman Mara ve Musalla'da bin 500 konut yıkılacak!

Adıyaman Mara ve Musalla mahallelerinde yürütülecek olan kentsel dönüşüm ile birlikte Adıyaman’a özgü yapılar yıkılacak. İki mahallede bin 500 konut ile 200 iş yeri yıkılarak yerine yenileri yapılacak.

Adıyaman'da 100 yıllık evler kentsel dönüşümle yıkılacak!

Adıyaman Mara ve Musalla mahallelerinde yürütülecek olan kentsel dönüşüm ile birlikte Adıyaman’a özgü yapılar yıkılacak.

kahraman maraş kentsel dönüşüm alanları Haberi

kahraman maraş kentsel dönüşüm alanları

Kahramanmaraş ili, Merkez ilçe, Menderes Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanın kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 12/6/2013 tarihli ve 3077 sayılı yazısı üzerine, 5393 sayılı belediye kanununun 73'üncü maddesine göre, bakanlar kurulunca 24/6/2013 tarihinde kararlaştırıldı.


Kahramanmaraş kentsel dönüşüm sınırlarını görmek için tıklayın


Şengül...