30 / 07 / 2024

kahramanlar otoparkı dış cephe yenileme

kahramanlar otoparkı dış cephe yenileme

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kahramanlar Katlı Otoparkı’nın dış cephesini renklendirerek estetik bir görünüme kavuşturuyor. Ayrıca binanın cephesine büyük bir led ekran da yerleştirilecek.

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Nazmi Durbakayım: Otopark şartı konut fiyatlarını düşürebilir!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, otoparklarda yeni düzenleme yaparak binalarda otopark alanı ayrılması şartının konut fiyatlarını düşüreceğini söyledi. 

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Samsun'da hastane otoparkını yasa dışı işletenler yakalandı!

Samsun'da ücretsiz olan hastane otoparkını yasa dışı işletip vatandaşlardan ücret alan 7 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalanıp gözaltına alındı.

Gebze’deki 7 katlı otoparkın bodrum kat betonları döküldü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze çarşıda 7 katlı otopark hayata geçirdiği için çalışmalara başladı. 1’inci ve 2’nci bodrum katlarının betonlarını döken belediye ekipleri, 3’üncü bodrum katının beton atma işine başladı. 

Üsküdar'daki 4 mahalleye otopark müjdesi!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yeni dönemde hayata geçireceği projelerini anlattı. Türkmen, ''Acıbadem, Bulgurlu Mahallesi, Selimiye Stadı'nın altına bir otopark düşünüyoruz. Çengelköy'de bir otopark projemiz var'' diye konuştu.

Otopark yönetmeliğinde yeni düzenleme!

15 Eylül'de yürürlüğe giren yeni Otopark Yönetmeliği'nde düzenleme yapıldı. Düzenlemede yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihten sonra yapılan yapı ruhsatı başvurularında önceki yönetmeliğe göre uygulama yapılmasını talep etme hakkı da tanındı...

Otopark uygulamasında yeni düzenleme!

Otopark Yönetmeliğinde yapılan yeni düzenlemeye göre bazı parsellerde otopark ihtiyacının en az yarısının parselinde karşılanabilmesi halinde konut kullanımına ait asgari otopark ihtiyacı yüzde 50 oranına kadar azaltılabilecek...

İncirliova'da inşaat karşılığı otopark ve dükkan kiralama ihalesi!

İncirliova Belediyesi, 2 adet meydan kafeterya, 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların yapımı için 25 yıllığına kiralama ihalesi düzenliyor..

Otopark kararı dükkan sahiplerini sevindirdi!

Otopark yönetmeliğinde yapılan düzenlemeler, dükkanının önü kapanan esnafı sevindirdi. TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken konuya ilişkin açıklama yaptı..

Van Büyükşehir Belediyesi otopark ve 32 dükkanı ihaleye çıkarıyor!

Van Büyükşehir Belediyesinin çok katlı otopark ve 32 adet dükkan satışının 20 Eylül’de ihale yoluyla yapılacağı bildirildi.

kahramanlar otoparkı dış cephe yenileme Haberi

kahramanlar otoparkı dış cephe yenileme


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kahramanlar Katlı Otoparkı’nın dış cephesini renklendirerek estetik bir görünüme kavuşturuyor. Ayrıca binanın cephesine büyük bir led ekran da yerleştirilecek.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kahramanlar Katlı Otoparkı’nı çağdaş görünüme kavuşmak amacıyla otoparkın çevre yoluna bakan kısmını rengarenk ferforje malzemeyle kaplayarak dekoratif bir hale getiriyor. Bin 200 araç kapasiteli, 589 üyeli Kahramanlar Otoparkı’da yapılacak renkli ferforje kaplamayla yapı görünümü daha estetik bir hale kavuşurken, hem cephe bütünlüğü hem de hava sirkülasyonu sağlanmış olacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kahramanlar Katlı Otoparkı’nın cephesini, led ekran aracılığıyla kentlileri bilgilendirme alanı olarak da kullanacak.





İzmir Büyükşehir...