05 / 05 / 2024

Kahramanmaraş 140 milyon TL yatırım

Kahramanmaraş 140 milyon TL yatırım

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, eğitimden- ulaşıma, kültürden-yeşil alana kadar birçok alanda yatırım yaptıklarını ve bunun devam edeceğini açıkladı.

Sagist Group'tan 140 milyon dolarlık yeni proje! Bingazi'ye otel ve 12 villa geliyor!

Sagist Group, Libya’da 140 milyon dolarlık yatırımla yeni bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bingazi'de konumlanacak olan bu projede 400 lüks otel ve 12 bağımsız villa yer alacak. 

Barut Hotels, 140 milyon euroluk yatırımla Didim’e otel kuruyor

Akdeniz’in turizm markalarından biri olan Barut Hotels, deneyimini Ege bölgesine taşıyor. Şirket, Didim’de 547 ve 14 villalık Anda Barut Collection & BAYOU Villas adlı tesisleri kuracak.

YDA İnşaat, YDA Havalimanı hisselerini 140 milyon Euro'ya Ferrovial Airports International SE'ye devrediyor!

YDA İnşaat'ın yüzde 65, hakim ortaklarının ise yüzde 35 oranında pay sahibi olduğu YDA Havalimanı hisselerinin yüzde 60'ının 2.5 yıla yayılan bir ödeme takvimiyle 140 milyon Euro'ya Ferrovial Airports International SE'ye devrine ilişkin 16 Şubat 'ta hisse devir sözleşmesi imzaladı.

İspanyol şirket Dalaman havalimanına 140 milyon Euro'ya ortak oldu!

Ferrovial isimli İspanyol şirket Dalaman havalimanı için YDA Grubu'na ortak oldu.

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Bereket Varlık Kiralama 140 milyon TL kira sertifikası ödedi! 

Bereket Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği 140 milyon TL nominal tutarlı, 90 gün vadeli, TRDBRKT42145 ISIN kodlu kira sertifikalarının ana para ve getiri ödemesi tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama 140 milyon TL kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS621B2 ISIN kodlu, 47 gün vadeli, 140 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı.

Vakıf Varlık Kiralama 140 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama, Vakıf Katılım Bankası A.Ş.'nin "Fon Kullanıcısı" olarak yer aldığı TRDVVRK52114 ISIN kodlu, 92 gün vadeli, 140 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara satışı tamam...

Bereket Varlık Kiralama 140 milyon TL kira sertifikası sattı!

Bereket Varlık Kiralama'nın yurt içinde 90 gün vadeli 140 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı. 

Bereket Varlık Kiralama'nın 140 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın 90 gün vadeli, planlanan tutar 100 milyon TL olmak üzere, yatırım taleplerinin azami oranda karşılanması maksadıyla 140 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı onaylandı. 

Bereket Varlık Kiralama'dan 140 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Bereket Varlık Kiralama'nın 90 gün vadeli, planlanan tutar 100 milyon TL olmak üzere, 140 milyon TL'ye kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı. 

Vakıf Varlık Kiralama'dan 140 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama, 140 milyon TL tutarında ve azami 190 gün vadeli yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı.

Vakıf Varlık Kiralama 140 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Vakıf Varlık Kiralama, halka arz edilmeksizin tahsisli şekilde satışa sunulmak üzere, 140 milyon TL tutarında, azami 190 gün vadeli, kira sertifikaları ihracı için SPK'ya başvurdu.

Kahramanmaraş 140 milyon TL yatırım Haberi

Kahramanmaraş 140 milyon TL yatırım

Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılının ilk 6 ayında 140 milyon TL’lik yatırım yaptı. 



Başkan Erkoç: “Yapımı devam eden 140 milyon TL’lik dev yatırımlarımızın çalışmaları devam ediyor. Bu yatırımlarımız 30 Km uzunluğundaki Kuzey Çevre Yolu başta olmak üzere Trabzon Caddesi Kent Meydanı ve Çevresi Yolları Düzenleme Projesi, Demirciler Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma Kentsel Tasarım ve Alt Yapı Uygulaması, Canlı Hayvan Borsası, Milli İrade Meydanı,15 Temmuz Millet Bahçesi, Kayak Merkezi ve Yaz-Kış Mesire Alanı, Teleferik (proje çalışması),Yapay Plaj ve Park (proje çalışması), Karamanlı Tünel Kavşağı, Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi Meydan Düzenleme Projesi, Arasa Çok Katlı Otopark, Atık Su Arıtma Tesisi ile Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi olmak üzere dev yatırımlarımızı bu şekilde devam ettiriyoruz.


Tarihi Demirciler Çarşımızda restorasyon çalışmalarımızı tamamladık ve halkımızın hizmetine sunduk.15 Temmuz...