21 / 05 / 2024

Kahramanmaraş acil servis istasyonları

Kahramanmaraş acil servis istasyonları

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından yapımına başlanan Pazarcık ve Türkoğlu acil servis istasyonlarının yapımı devam ediyor.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 6 Şubat Kahramanmaraş depremi uyarısı: En az 2 ile 3 yıl sürer!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli verilerine göre, gece saat 03.18.49’da Kahramanmaraş Yalıntaş’ta 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan önemli açıklamalarda bulundu.

Hatay’da acil yıkılacak 79 bin 150 binadan 46 bin 600’ünün enkazı kaldırıldı! Şehir tanınamaz hale geldi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük hasarı alan Hatay’da acil yıkılacak, yıkık ve ağır hasarlı 79 bin 150 binadan 46 bin 600’ünün enkazı kaldırılması ile şehir adeta tanınamaz hale geldi. 

SON DAKİKA! Az önce Kahramanmaraş’ta yine deprem oldu! Acil bakın!

Türkiye’de küçük çaplı depremlerin yanı sıra zaman zaman tedirgin edici derecede büyük depremler de meydana gelebiliyor. Bu kapsamda, saat 17.47’de 1.8 şiddetinde Kahramanmaraş’ta ufak çaplı bir deprem oldu. İşte son dakika deprem verileri...

SONDAKİKA! Az önce Kahramanmaraş'ta deprem oldu!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir depremin yaşandığını duyurdu.

Malatya'da yıkık ve acil yıkılacak toplam 6 bin 442 yapının enkazı kaldırıldı!

Malatya'da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerde yıkılan ve acil yıkılacak 6 bin 586 binadan 6 bin 442'sinin enkazının kaldırıldığı belirtildi.

Kahramanmaraş'ta 4,1 ve Malatya'da 3.3 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 7.03 kilometre derinlikte 4.1 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı.

Kahramanmaraş'ta 4 şiddetinde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) tarafından yapılan açıklamalara göre; Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem oldu.

ILO, Türkiye ve Suriye’li çalışanlar için acil destek çağrısı yaptı!

Kahramanmaraş depreminin işgücü piyasasındaki etkileri hakkında rapor yayınlayan ILO, afetten etkilenen Türkiye ve Suriye’deki yüzbinlerce çalışan için “acil destek” çağrısı yaptı.

Depremin vurduğu Kahramanmaraş'ta enkazların yarısı kaldırıldı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'ta acil yıkılacak 4 bin 503 binadan 2 bin 590'ında yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarının tamamlandığı kaydedildi.

Deprem bölgesinde 301 bin bina acil yıkılacak, yıkık veya orta hasarlı! 1 yılda 319 bin konut teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş merkezli depremlerin hasar tespitine ilişkin konuştu. Deprem bölgesinde 301 bin bina acil yıkılacak, yıkık veya orta hasarlı! 1 yılda 319 bin konut teslim edilecek!

Depremin maliyeti 1 trilyon lira mı olacak? 227 bin 27 bina acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin maliyeti oldukça ağır. Depremin maliyeti 1 trilyon lira mı olacak? 227 bin 27 bina acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen 50 bin 576 binanın acil yıkılması gerekiyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, hasar tespit çalışmaları çerçevesinde 387 bin 346 binanın incelendiğine dikkat çekerek; acil yıkılması gereken 50 bin 576, az hasarlı veya hasarsız 279 bin 655 bina tespit edildiğini belirtti. İşte ayrıntılar...

Bu artık fırsatçılık değil vicdansızlık! En acil ihtiyaç ürünlerine fahiş zamlar yapıldı!

Kahramanmaraş merkezli tarihi iki depremin ardından can kayıpları 3 bini, yaralı sayısı ise 20 bini aşarken, fırsatçılar yine boş durmadı. Deprem bölgesinde acil ihtiyaç malzemelerinin fiyatlarına saatler içinde fahiş zamlar yapan vicdansızlar “Bunu yapanlar insan olamaz!” dedirtti!

Kahramanmaraş acil servis istasyonları Haberi

Kahramanmaraş acil servis istasyonları

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından yapımına başlanan Pazarcık ve Türkoğlu acil servis istasyonlarının yapımı devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazarcık ve Türkoğlu ilçelerinde yaptırılan 112 acil servis istasyonlarında sona yaklaşıldı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, "Vatandaşlarımızın Büyükşehir’le sağlıkları güvende, insan odaklı çalışmalarımız devam ediyor. Büyükşehirle beraber değişim ve dönüşümü yaşamaya devam edeceğiz. Yeni 112 Acil Servis İstasyonları vatandaşlarımıza hayırlı olsun ‘’dedi.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Etüt Proje Müdürlüğü tarafından Pazarcık ve Türkoğlu ilçelerinde yaptırılan 112 Acil Servis İstasyonlarının her biri 140 metrekare oturum alanına sahip olduğu ve içerisinde çalışma odası, mutfak, 2 adet dinlenme odasından oluştuğu ifade...