07 / 05 / 2024

Kahramanmaraş altyapı sorunu

Kahramanmaraş altyapı sorunu

Kentsel dönüşüm çalışmaların sürdüğü mahallelerde yapılan incelemeler sırasında vatandaşlar ile sohbet eden Mustafa Oztürk, elde edilen bilgilerin kapsamında yaşanan sorunların çözümü için Kahramanmaraş'ta olduklarını söyledi.

Kahramanmaraş'ta 40 yıllık tapu sorunu çözüldü! Hak sahipleri tapularına kavuştu!

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Çamlık Mahallesi’nin 40 yıllık tapu sorununa resmen neşter vuruldu. Tapular hak sahiplerine verildi. İşte ayrıntılar...

Fabrikalar çalıştıracak işçi bulamıyor! Kahramanmaraş’ta maaşlar 12 bin TL’ye çıkarılsın çağrısı!

Büyük deprem felaketi, nedeniyle bölgeden göç hızlandı. Aynı zamanda Türkiye’nin en büyük üretim kentlerinden olan Kahramanmaraş’ı terk edenlerin sayısı çığ gibi büyürken, fabrikaların istihdam sorunu yaşamaya başladığı bildirildi.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

TOKİ Kahramanmaraş'ta 697 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Fatih Mahallesi 697 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 3 yeni okul inşa edecek!

Kahramanmaraş ili, Elbistan İlçesi, Büyükyapalak Mah 12 Derslikli Eğitim Binası ,Dulkadiroğlu İlçesi, Çınarlı Mah 12 Derslikli Eğitim Binası, Onikişubat İlçesi, Yürükselim Mah 24 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 26 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kahramanmaraş Onikişubat 438 konut ihalesi bugün!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Kurtlar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 438 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Onikişubat 438 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Kurtlar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 438 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş 113 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Saçaklızade (Fatih) Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 113 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan 609 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli Elbistan İlçesi 609 Konut , 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 113 yeni konut müjdesi!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Saçaklızade (Fatih) Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 113 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi 2 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş Onikişubat 438 konut ihalesi 12 Ekim'de!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Kurtlar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 438 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 12 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kahramanmaraş Elbistan'a 609 yeni konut!

Kahramanmaraş İli Elbistan İlçesi 609 Konut , 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 30 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 376 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli, Göksun İlçesi, Yantepe Mahallesi 376 Konut 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Kahramanmaraş altyapı sorunu Haberi

Kahramanmaraş altyapı sorunu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk ile alt yapı kentsel planlama ekibi Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu. Bakanlık müsteşarı Öztürk, kentte öncelikle Vali Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı Kentsel Planlama Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar, Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Recep Akdeniz, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gürbüz birlikte, Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder mahallelerinde incelemelerde bulundu. 

Kentsel dönüşüm çalışmaların sürdüğü mahallelerde yapılan incelemeler sırasında vatandaşlarla sohbet eden Öztürk, elde edilen bilgilerin kapsamında yaşanan sorunların çözümü...