23 / 07 / 2024

Kahramanmaraş arsa ihaleleri

Kahramanmaraş arsa ihaleleri

Kahramanmaraş Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Kahramanmaraş'taki 20 arsayı satışa çıkardı. Nurhak, Ekinözü, Elbistan, Göksun ve Onikişubat'ta bulunan arsaların toplam satış bedeli 28 milyon 262 bin 439 TL olarak belirlendi.

Ankara ve bir ilde daha satılık 23 arsa! İki şehirde imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Ankara ve Kahramanmaraş'ta yer alan 23 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 26 Haziran ve 27 Haziran'da yapılacak.

Milli Emlak'tan 12 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi müjdesi! Temmuz 2024 ihaleleri tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Kütahya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri Temmuz 2024 içerisinde yapılacak.

İki şehirde satılık arsalar! Konut imarlı arsa arayanlar bu tarihlere dikkat!

Gaziantep ve Düzce'de yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri bu ay içerisinde gerçekleştirilecek.

Yatırımcılara belediyelerden büyük fırsat: İki şehirde satılık 15 arsa!

Gaziantep ve Trabzon'da yer alan 15 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 11 Haziran ve 12 Haziran tarihlerinde yapılacak.

İki şehirde satılık 5 arsa ve 2+1, 3+1 konutlar!

Kayseri'de yer alan 5 adet arsa ve Giresun'da yer alan 5 adet konut satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 11 Haziran ve 13 Haziran'da yapılacak.

Milli Emlak'tan Temmuz 2024 müjdesi! 3 şehirde 12 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çankırı, Kütahya ve Zonguldak'ta yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Temmuz ayında yapılacak. 

Milli Emlak'tan peş peşe Mayıs ve Haziran 2024 müjdesi! 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor. Satış ihaleleri Mayıs ve Haziran aylarında yapılacak.

Antalya ve bir şehirde daha satılık 12 arsa! Yatırımcılar dikkat! 

Antalya ve Aydın'da yer alan 12 arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 6 Haziran ve 12 Haziran tarihlerinde yapılacak.

İzmir ve Mersin'de satılık 4 arsa! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir ve Mersin'de yer alan 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 5 Haziran ve 12 Haziran'da yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha KDV'den muaf arsa ile arazi fırsatı! 82 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Çanakkale'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri Haziran ayı içerisinde yapılacak.

SGK, Ankara, Yalova, Sakarya'da arsa, arazi ve bina satıyor! 420 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sosyal Güvenlik Kurumu, Ankara, Yalova, Sakarya'da yer alan 36 adet arsa, arazi ve binayı satıyor. Peki 3 şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte detaylar... 

İki şehirdeki 11 arsa ve arazi satışa çıktı! 24 taksitle arsa fırsatı!

Kayseri ve Tekirdağ'da yer alan 11 arsa ile arazi satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 29 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak.

İzmir Karaburun ve Kocaeli Gebze'de satılık 4 arsa!

İzmir ve Kocaeli'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcıların radarına giren satış ihaleleri 29 Mayıs ve 30 Mayıs'ta yapılacak.

Kahramanmaraş arsa ihaleleri Haberi

Kahramanmaraş arsa ihaleleri

KAHRAMANMARAŞ DEFTERDARLIĞI MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜNDEN


Aşağıda özellikleri belirtilen Hazine taşınmazları üzerinde, 4706 sayılı Kanunun Ek-3. maddesi ile 15.6.2012 tarihli ve 2012/3305 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı gereğince çıkarılan Kamu Taşınmazlarının Yatırımlara Tahsisine İlişkin Usul ve Esaslar çerçevesinde 49 yıl süreli irtifak hakkı kurulmasına esas olmak üzere bedelsiz olarak bir yıl süreli ön izin verilecektir. 





1- Yatırım yeri tahsisi teşvikinden;


a)  Ekonomi Bakanlığınca (Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü) verilmiş yatırım teşvik belgesi sahibi olan veya yatırım teşvik belgesine esas olmak üzere Hazine Müsteşarlığınca firma adı, yatırımın konusu, kapasitesi gibi yatırımın karakteristik değerlerini içerecek şekilde yatırım yeri tahsis edileceğine ilişkin yazı verilmiş olan,


b) İrtifak hakkı veya kullanma iznine konu taşınmazlar üzerinde gerçekleştirilecek toplam yatırım tutarı (toplam sabit yatırım tutarı, sektörlere göre belirlenen...