06 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Belediye İhale

Kahramanmaraş Belediye İhale

Kahramanmaraş Belediyesi ve Çevre Belediyeler Katı Atık Bertaraf Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği Başkanlığı, Yap-İşlet Modeli ile katı atık tesisi kurma ve işletilmesi işini 2 milyon 575 bin TL'den ihaleye çıkardı

Son dakika müjdesi: Belediye o ildeki dar gelirlilere 80 metrekare, 2+1 ücretsiz konut verecek! 

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz maddi durumu iyi olmayan 40 depremzedeye ücretsiz deprem konutu verileceğini ilan etti. Yaklaşık 80 milyon TL'lik proje kapsamında inşa edilecek konutlar, depremzedelere ücretsiz dağıtılacak.

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tekke'de kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Hayrettin Güngör Kahramanmaraş için projelerini açıkladı!

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, düzenlenen proje tanıtım toplantısında yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı.

Kahramanmaraş'ta yarım asırlık 5 katlı metruk bina yıkıldı

Kahramanmaraş Elbistan'da madde bağımlılarının mekanı haline gelen 5 katlı 54 yılık metruk bina, belediye ekiplerince kontrollü şekilde yıkıldı...

Kahramanmaraş Büyükşehir Şubat ayı toplantısı gerçekleşti!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti.

Kahramanmaraş'ta riskli 3 ev boşaltılıyor!

Kahramanmaraş'ta kent merkezinde aşırı yağış nedeniyle oluşan heyelan sonucunda belediye ekipleri, yıkılma riski taşıyan 3 evin boşaltılmasına karar verdi.

Kahramanmaraş'ta 18.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu'ndaki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 8 Ocak 2019 tarihinde yapılacak...

Kahramanmaraş'ta 10.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat Karamanlı ve Pınarbaşı Mahallelerinde yer alan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 25 Aralık'ta gerçekleşecek...

Kahramanmaraş Elbistan OSB'de çalışmalar tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Kahramanmaraş’ın gelişimi adına inşa ettiği projeler tüm hızıyla sürüyor.

Kahramanmaraş'ta 10.4 milyon TL'ye 2 adet arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı Onikişubat Karamanlı'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkarıyor.

Hayrettin Güngör kimdir?

AKP'nin Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör kimdir? Hayrettin Güngör, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Kahramanmaraş yatırımları masaya yatırıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç gerçekleştirdiği toplantıda 4,5 yıl içerisinde yaptığı hizmetleri ve yapacağı projelerden bahsetti.

Kahramanmaraş Altın Şehir-Kuyumcu Kent'te son durum!

Kentteki yatırımlarına devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Altın Şehir-Kuyumcu Kent inşaatlarında incelemeler yaptı.

Kahramanmaraş Belediye İhale Haberi

Kahramanmaraş Belediye İhale

Kahramanmaraş Belediyesi ve Çevre Belediyeler Katı Atık Bertaraf Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği, Tıbbi Atıkların Kontrolü Yönetmeliği kapsamında halk sağlığına ve çevreye zarar vermeden ayrı toplanması, taşınması ve tıbbi atık sterilizasyon tesisi kurularak, sterilize edildikten sonra bertaraf edilmesi ve amacı doğrultusunda yap-işlet modeline göre toplam l0 yıl müddetle işletilmesi işini ihaleye çıkardı. 


İhale, kapalı teklif usulüne göre 15 Ağustos 2012 Çarşamba günü ve saat 14:00’te Kahramanmaraş Belediyesi Hizmet Binası Encümen Salonunda yapılacak. 


Tahmin Edilen Bedel: Toplam Kira Bedeli + Tahmin edilen tesis bedeli 575 bin TL+ 2 milyon TL =2 milyon 575 bin TL olarak belirlendi.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. 


İlan için