20 / 05 / 2024

kahramanmaraş belediyesi ihaleleri

kahramanmaraş belediyesi ihaleleri

Kahramanmaraş'ta yap işlet devret modeli ile Katı Atık Depolama Tesisi ihalesi 13 Nisan 2013 tarihinde yapılacak...

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar!

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar belli oldu. Alımlara ilişkin ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Kahramanmaraş Millet Bahçesi'nde son durum!

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından Pazarcık'ta hayata geçirilen millet bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıllık ihaleleri hangi firmalara verildi?

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıldaki ihaleleri hep tanıdık firmalara verildi. 8 yılda en yüksek miktarda ihale alan firma Ayn Medya oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi arsa satıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Üngüt'teki 10 buçuk dönüm arsayı satılması için ihaleye çıkardı. Büyükşehir'in kaynak arayışını için bu yolu tercih ettiği bildiriliyor

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleler, şeffaf belediyecilik ilkesine göre canlı yayından duyuruldu. İhalelerdeki 44 gayrimenkulden 22’si ihaleyle kiralandı...

Kahramanmaraş Belediyesi'nden 50.8 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü toplamda 50 milyon 806 bin 423,400 TL bedel ile satışa çıkardı.

Kahramanmaraş Belediyesi'nden 12.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 12 milyon 253 bin 606,40 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihale tarihi 19 Mart 2019 olarak açıklandı. 

Kahramanmaraş'ta Millet Bahçesi açıldı!

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından geçen hafta açılan Türkiye'nin ilk Millet Bahçesi, başta Atatürk Havaalanı'nın yerine yapılacak Millet Bahçesi olmak üzere diğer şehirlerdeki benzer projeler yapılacak.

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl proje kapsamına alınan kentsel dönüşüm çalışmalarında ilk kazma Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın katıldığı törenle vuruldu ve kentsel dönüşüm başlamış oldu.

Kahramanmaraş Panorama Müzesi’nde son durum!

Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kahramanmaraş Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi’ni inceledi.

Kahramanmaraş Ekinözü'ne yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi her geçen gün sosyal tesis sayısını artırıyor.

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi'nde son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Yedikuyular mevkiinde hayata geçirdiği Yaz-Kış Rekreasyon Alanı ve Kayak Merkezi için çalışmalar sürüyor

Kahramanmaraş Pazarcık'a mesire alanı inşa edilecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Pazarcık İlçesi’ne yeni bir mesire alanı inşa edecek.

kahramanmaraş belediyesi ihaleleri Haberi

kahramanmaraş belediyesi ihaleleri


Kahramanmaraş Belediyesi ve Çevre Belediyeler Katı Atık Bertaraf Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği Başkanlığı, Katı Atık Düzenli Depolama Sahasına gelen evsel, ticari ve endüstriyel kaynaklı evsel nitelikte katı atıkların; ayrıştırılması, geri kazanılması, bertaraf edilerek çevreye olası kirletici etkilerinin ortadan kaldırılması ile ileri mekanik, biyolojik, termal işlemler v.b. teknolojiler ile enerji üretiminin sağlandığı, geri dönüşümün azami derecede sağlandığı ve nihai düzenli depolamanın en aza indirgendiği tümleşik bir tesisin tasarımı, projelendirilmesi, mühendisliği, gerekli makine ve ekipmanların yurt içi veya yurt dışından temini, yapımı, gerekli izinlerin alınması ve işletmeye alınması ile yap işlet modeline göre izin ve inşaat dönemi dahil toplam 20 yıl işletilerek, sözleşme sonunda İdareye tam ve çalışır vaziyette devredilmesi işinin ihalesi 13 Nisan 2013 Çarşamba günü saat 14.00'te Kahramanmaraş...