19 / 05 / 2024

kahramanmaraş bölünmüş yol yapımı

kahramanmaraş bölünmüş yol yapımı

Kahramanmaraş'a 2002 yılına kadar 73 kilometre, AK Parti döneminde ise 212 kilometre bölünmüş yol yapıldığını belirten Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bunu dışında kendi dönemlerinde 3 bin 840 kilometre asfalt yol, 9 köprü yaptıklarını söyledi...

Süleyman Soylu: Depremlerde 750 bin bağımsız bölüm hasar gördü!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin hasar tespit oranının yüzde 75-80 arasında olduğunu, ticaret alanlarıyla 750 bin bağımsız bölümün hasar gördüğünü dile getirdi.

Yeni deprem gelmeden önce hemen bunu öğrenin! e-Nabız Doğal Afet Bilgilendirme bölümüne flaş güncelleme!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından e-Nabız uygulamasına yeni eklenen Doğal Afet Bilgilendirme bölümü için fotoğraf ekleme özelliği eklendi.

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi mecliste!

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 27.5 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesi, Pınarbaşı, Fatih, Mağralı ve Kurtlar Mahallerinde yer alan arsaları 27 milyon 555 bin 179 TL'ye satıyor.

Kahramanmaraş'ta TOKİ vasıtasıyla 4 bin 119 konut projesini hayata geçirildi!

Kahramanmaraş'ta TOKİ vasıtasıyla 4 bin 119 konut projesini inşa ettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölünmüş yol uzunluğunu 73 kilometreden 339 kilometreye çıkardıklarını aktardı.

Koronavirüs salgını yatırımların hızını kesemedi!

Salgın tüm dünyada faaliyetlere ara verirken, Türkiye, dev projelerine ara vermeden tamamlayarak bir bir hizmete açtı. Salgın süresi boyunca 498 kilometre bölünmüş yol, 221 köprü, 52 hidroelektrik santralin yapımı tamamlandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 13.7 milyon TL'ye satılık taşınmaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından mülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait taşınmazlar 13 milyon 707 bin 999 TL'ye satışa çıkarıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den çocuk kütüphanesi müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Necip Fazıl Kültür Merkezi arka kısmında yapımı süren yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Güngör, bölgeye bütüncül bir kültür merkezi kazandıracaklarını açıkladı.

Bu yıl 438 kilometre otoyol yapılması planlanıyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından bu sene 438 kilometre otoyol, 405 kilometre bölünmüş yol, 250 kilometre tek platformlu yol yapılması hedefleniyor.

Doğu Anadolu Fayı'nın Kahramanmaraş bölümünde 500 yıllık birikmiş enerji var!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yarattığı yıkımdan sonra, deprem uzmanları dikkatleri Doğu Anadolu Fayı'na çekti. Uzmanların açıklamasına göre, fay üzerindeki hareketliliğin sonraki etkisi Kahramanmaraş ve Hatay'da olabilir...

Kaputaş Plajı’ndan geçecek yola mahkeme engeli!

Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için Antalya Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'nun yolun sit alanından geçen kısmına dair verilen izin, mahkeme tarafından iptal edildi…

Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için karar belli oldu!

Antalya'nın dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da kapsayan Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için Antalya Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu, yolun sit alanından geçen bölümüyle ilgili verdiği izni iptal etti.

Müteahhitlerin, yol yapımından doğan alacaklarının bir bölümü kapatıldı!

Merkez Bankası'nın “ihtiyat akçesi ”nin bir bölümünün Hazine’ye aktarılmasının ardından, başta Karayolları ve enerji olmak üzere bazı kamu kurum ve kuruluşlarının finansal talepleri karşılandı...

kahramanmaraş bölünmüş yol yapımı Haberi

kahramanmaraş bölünmüş yol yapımı


Kahramanmaraş'a 2002 yılına kadar 73 kilometre, AK Parti döneminde ise 212 kilometre bölünmüş yol yapıldığını belirten Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bunu dışından kendi dönemlerinde 3 bin 840 kilometre asfalt yol, 9 köprü yaptıklarını söyledi. 


Kentin Adana, Osmaniye ve Adıyaman ile olan karayolu bağlantılarını bölünmüş yollarla sağladıklarını ifade eden Erdoğan, Kahramanmaraş-Gaziantep karayolu bağlantısını bölünmüş yol olarak tamamladıklarını aktardı. 273 kilometre uzunluğundaki Kayseri karayolu bağlantısının 230 kilometresinin de bölünmüş yol olarak tamamlandığını, Kalan 43 kilometre yolun da 2 yıl içinde bitirileceğini anlatan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Kardeşlerim, 223 kilometre uzunluğundaki Malatya karayolu bağlantısının 216 kilometresini bölünmüş yol olarak tamamladık, kalan kısımını da yakında bitiriyoruz. 345 kilometre uzunluğundaki Sivas karayolu bağlantısının 302 kilometresini bölünmüş yol olarak tamamladık, kalan 43 kilometreyi ise yine önümüzdeki yol...