14 / 05 / 2024

kahramanmaraş büyükşehir imar planları

kahramanmaraş büyükşehir imar planları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’den Elbistan kamuoyunun merakla beklediği imar planıyla ilgili yaşanan sürece ilişkin imar planı açıklaması yapıldı...

Kahramanmaraş Büyükşehir 5 taksitle imarlı arsalar satacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ve Onikişubat'ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Büyükşehir belediyelerinin imar yetkilerine düzenleme!

Büyükşehir belediyelerinin imar yetkilerine yeni düzenleme mi geliyor? AK Parti’nin üzerinde çalışmalar sürdürdüğü yeni yerel yönetimler düzenlemesi kapsamında, büyükşehir belediyelerinin imar yetkileri yeniden düzenlenebilir...

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Tekel Fabrikası imar açıklaması! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ilde bulunan Tekel Fabrikası'nın imar planına ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden 'Karasu'da imar rantı' açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nca Karasu’da imar planlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 27.5 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesi, Pınarbaşı, Fatih, Mağralı ve Kurtlar Mahallerinde yer alan arsaları 27 milyon 555 bin 179 TL'ye satıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir hastanesinin imarı için toplanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, inşa edilecek olan bin yataklı şehir hastanesine yönelik imar planlarında değişiklik için toplanıyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu...

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

kahramanmaraş büyükşehir imar planları Haberi

kahramanmaraş büyükşehir imar planları

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Bülbül, Elbistan kamuoyunun merakla beklediği imar planıyla ilgili yaşanan süreci ve gelinen noktayı anlattı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Bülbül, Elbistan kamuoyunun merakla bekledği imar planıyla ilgili yaşanan süreci ve gelinen noktayı anlattı. Elbistan'ın Sesi'nde yer alan habere göre Bülbül, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

“Elbistan'ın imar planı süreci Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç'un önemle ve öncelkli olarak üzerinde durduğu bir konudur. Büyükşehir Beledyesi kurulur kurulmaz ilk planlama ihalesi Elbistan'ın 1/5000 Nazım imar planıdır. Bilindği gibi 1/5000 nazım imar planlarının hazırlanması Büyükşehir sorumluluğunda olup 1/1000 uygulama imar planları ilçe belediyeler tarafından hazırlanmaktır. Büyükşehir Beledyesi'nce hazırlanan 1/5000 Nazım İmar Planı 2015 yılının Eylül ayında onaylanmıştır. Nazım imar planı sürecinin tamamlanmasının ardından Elbistan İlçe Beledyesi tarafından...