17 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi projesi nerede

Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi projesi nerede

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi için start verdi.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Yamaç Doğa Sporları Eğitim İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Doğa Sporları Eğitim İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Adıgüzel tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi için imzalar atıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi için start verdi.

İzmir Buca'da İzcilik ve Doğa Sporları Merkezi açılıyor!

Buca Belediyesi benzersiz bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Doğa tutkunlarını Kaynaklar bölgesinin eşsiz güzellikleriyle buluşturacak Buca Belediyesi İzcilik ve Doğa Sporları Merkezi yarın düzenlenecek törenle hizmete girecek.

Doğadayız Doğa Sporları Turizm Seyahat Organizasyon ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Doğadayız Doğa Sporları Turizm Seyahat Organizasyon ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Emre Çalışır Şube Müdürlüğü'nde 25 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu.

Doğa Turizmi Paneli'nde turizm masaya yatırıldı!

DOGAKA desteği ile gerçekleşen Doğa Turizmi Paneli'nde konuşan DOGAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız; Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş'tan oluşan Bölgeyi turizm için cazibe merkezi haline getirmek amacıyla çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.

Alanya'da Spor ve Doğa Turizmi atağı!

Alanya Turistik işletmeciler Derneği'nin, Doğa Sporları Kulübü (ALDOSK), Turizm Tanıtma Vakfı ve belediye ortaklığında hazırladığı Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın desteklediği Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi' hayata geçirildi.

Burhan Sili: Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi ile turizmi çeşitlendireceğiz!

Burhan Sili turizmi çeşitlendirme çalışmaları kapsamında çok önemli bir projeye imza attıklarını söyledi. Sili "Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi, BAKA'nın 2014 mali destek programı kapsamında hibe desteği kazanmıştır.

Kemaliye Uluslararası Kültür ve Doğa Sporları Şenliği 25 Haziran'da sona erecek!

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde 36'ncısı düzenlenen "Uluslararası Kültür ve Doğa Sporları Şenliği" çeşitli etkinlikler ve yarışmalarla devam ediyor. Kemaliye 36. Uluslararası Kültür ve Doğa Sporları Şenliği 25 Haziran'da sona erecek

Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizmi Merkezi turistlerin ilgisini çekiyor!

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gelişmekte olan sanayisi ile yatırımcıların ilgi odağı haline gelen Erzincan, geçtiğimiz yıl açılışı yapılan Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizmi Merkezi'yle de yerli ve yabancı turistlerin ilgisini üzerine çekiyor...

Pendik Doğa Park Evleri sitesinde 110 bin TL'ye icradan satılık konut!

Pendik 1. İcra Müdürlüğü, Doğa Park Evleri sitesinde bulunan konutu 110 bin TL'ye satacak. satış, 16 Temmuz Pazartesi günü 11:30-11:40 saatleri arasında yapılacak

Dragos Doğa Elements'te 289 bin liraya! 50 ay vade farksız taksit imkanı!

Doğa Gayrimenkul tarafından Kartal-Dragos'ta konumlandırılan Doğa Elements projesi kapsamında iki ayrı ödeme olanağı sizleri bekliyor... Teslimlerinin Mayıs 2014'te yapılacağı projede 3,5+1 daireler 980 bin liradan başlıyor...

Doğa Elements'te yüzde 10 peşinatla 50 ay sıfır faiz! 289 bin TL'ye!

Doğa Gayrimenkul'ün hayat verdiği Doğa Elements projesinde yüzde 10 peşinatla 50 ay vade farksız taksit yapılıyor. Peşin ödemelerde ise yüzde 15 indirim yapılıyor

Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi projesi nerede Haberi

Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi projesi nerede

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Doğaka işbirliği ile inşa edilecek olan Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi için imza protokolü gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Hüseyin Karakoç ve Doğaka’dan Onur Yıldız Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi için protokol imzaladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, imza sonrası projeye ilişkin bilgi veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi genel Sekreteri Züver Çetinkaya: “Kahramanmaraş Doğa Sporları Merkezi” adlı projemiz Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA)’na hazırlanmış olup, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilecek. Projemiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan Kılavuzlu Su Sporları Merkezi ile birleştirilerek ileriki dönemlerde bu bölgenin büyük ve kapsamlı bir doğa sporları kompleksi olarak hizmet etmesi amaçlanmaktadır....