18 / 07 / 2024

kahramanmaraş Ekinözü 2015 projeleri

kahramanmaraş Ekinözü 2015 projeleri

İller Bankası ile Kültür ve Turizm Bakanlığı görevlileri, Ekinözü Belediyesi’nin hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında bilgi almak amacıyla İçmeler bölgesinde incelemelerde bulundu.

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekin tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş'ta hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğal gaz verildi! 

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta arızaların giderilmesinin ardından hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğalgaz verildi.

Çiftçilere müjdeli haber geldi! Fındık destekleme ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı çekin!

Çiftçilere verilen tarımsal destek ödemelerinden biri olan fındık destekleme ödemeleri ile ilgili müjdeli haber geldi. Fındık destekleme ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı çekin!

Çiftçilerin yüzünü güldürecek haber geldi! Ödemeler bugün başlıyor! Hemen paranızı çekin

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarafından  çiftçilerin yüzünü güldürecek güzel haber geldi. Çiftçi destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor. Hemen paranızı çekin!

Kahramanmaraş’ta depreme dayanıksız okullar yıkılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde kullanım ömrü dolan dayanıksız binaları ortadan kaldırıyor.

Kahramanmaraş Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temelini attı.

Kahramanmaraş Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi için imzalar atıldı!

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesine Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOĞAKA) desteği ile kazandırılması planlan Sağlık Turizmi Merkezi’nin yapımı için sözleşme imzalandı.

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ekinözü Sosyal Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Ekinözü ilçesinde hayata geçirilecek olan Ekinözü Abdurrahim Karakoç Sosyal Tesisleri’nin inşaatında sona gelindi.

Güvenli şehirden akıllı şehire!

20 yıldır güvenli şehir teknolojileri geliştiren Ekin Teknoloji, günümüzde akıllı şehirlerin ihtiyaçlarına yanıt verecek çözümlerle ortaya çıkıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Akif Ekin, çözümlerini bisiklete uyarlayarak yeni mobilite ihtiyacını karşıladıkları Avrupa pazarına gözünü dikmiş durumda.

Z Ekin Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Z Ekin Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekin tarafından kuruldu. 

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Ekinözü İlçesindehayata geçirdiği Sosyal tesis inşaatı hızla yükseliyor.

Kahramanmaraş Ekinözü'ne yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi her geçen gün sosyal tesis sayısını artırıyor.

kahramanmaraş Ekinözü 2015 projeleri Haberi

kahramanmaraş Ekinözü 2015 projeleri

Göreve geldiği günden beri, ilçede sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda bir değişim çabası içerisine giren Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, bu çerçevede İller Bankası ile Kültür ve Turizm Bakanlığı görevlilerini ağırladı. Heyette İller Bankası Peyzaj Mimarı Eser Çakır, Kültür ve Turizm Bakanlığı Elektrik Mühendisi Haydar Kutlay ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Elektrik Teknisyeni Fatih Yılmaz yer aldı.


İller Bankası ile Kültür ve Turizm Bakanlığı görevlilerine ziyarette özellikle İçmeler’in turizm ve sağlık potansiyeli hakkında bilgiler aktaran Çeleğen, bölgeye bakanlık ve İller Bankası nezdinde yapılacak yatırımların Ekinözü’nün geleceği adına çok önemli olduğuna vurgu yaptı.


Ekinözü Belediyesi olarak ilçenin daha ileriye gitmesi için kamu kurum ve kuruluşları ile güç birliği içerisinde çalışmaya özen gösterdiklerini kaydeden Başkan Çeleğen, “Ekinözü’müzün geleceği için göreve geldiğimiz ilk günden...