12 / 05 / 2024

kahramanmaraş ekinözü hükümet konağı açıldımı

kahramanmaraş ekinözü hükümet konağı açıldımı

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde yaptırılan yeni hükümet konağı hizmet vermeye başladı. Kaymakam Fatih Gül, yeni hizmet binası sayesinde vatandaşların işlemlerini daha az zamanda daha hızlı alacağının altını çizdi...

Buğdayda 'felaket' uyarısı: Tarih verildi hükümet devreye girmişti

Toprak Mahsülleri Ofisi henüz Türkiye'de çiftçinin hasada başladığı buğday fiyatlarını açıklamadı. Öte yandan hükümet yurt dışından buğday ithal edilmesi için ihale açtı ayrıca Ukrayna'nın elindeki buğdayların Türkiye üzerinden Avrupa'ya gönderilmesi planı devrede...

TOKİ'den Yozgat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ'den İzmir Buca'ya hükümet konağı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Buca'da Hükümet Konağı inşa edecek.

TOKİ Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Kahramanmaraş ili, Çağlayancerit ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kahramanmaraş Çağlayancerit'e hükümet konağı!

Kahramanmaraş ili, Çağlayancerit ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 24 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a yeni hükümet konağı müjdesi!

Kahramanmaraş ili, Çağlayancerit ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 24 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Hükümet Konağı ihalesi 24 Temmuz'da!

Kahramanmaraş ili, Çağlayancerit ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 24 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a yeni hükümet konağı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş Çağlayancerit'te de hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ'den Konya Kulu'ya hükümet konağı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Kulu'da hükümet konağı inşa edecek.

Ruhsar Pekcan: hükümet olarak 2019 yılı dengelenme yılı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Hükümet olarak 2019 yılını dengelenme yılı olarak görüyoruz. Önümüzdeki dönemde de net ihracatımızın büyümeye katkısının devam edeceğini öngörüyoruz." dedi.

Muş Hükümet Konağı ihalesi 4 Temmuz'da!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

kahramanmaraş ekinözü hükümet konağı açıldımı Haberi

kahramanmaraş ekinözü hükümet konağı açıldımı


İçmeler Mahallesi Abdurrahim Karakoç Bulvarı'nda yaptırılan 3 katlı hükümet konağının tamamlanması ile İlçe Sağlık Müdürlüğü harcindeki hizmet veren tüm kurum müdürlükleri, kendilerine tahsis edilen katlardaki bürolarına yerleşti.


Kaymakam Fatih Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müdürlüklerin yeni hükümet konağında toplanmasıyla çalışanların daha iyi koşullarda hizmet vereceğini belirtti.


Gül, yeni hizmet binası sayesinde vatandaşların işlemlerini daha az zamanda daha hızlı alacağının altını çizerek, şunları kaydetti:


"Kaymakamlık birimlerimiz uzun yıllar belediyemizin hizmet binasında hizmet verdi. Tarım Müdürlüğü, Müftülük, Halk Eğitim Merkezi, Milli Eğitim ve Sağlık Müdürlüğümüz ise belediye hizmet binasının dışında kalan kurumlarımızdı. Mevcut binamıza Sağlık Müdürlüğümüz haricinde diğer genel idare birimlerinin tamamı taşındı. Belediyemiz mevcut binasında hizmet vermeye devam etmektedir. Sağlık Müdürlüğümüz ise hastanenin bulunduğu binanın üst katında hizmet verecek" 


Gül, vatandaşlara yeni binada daha...