28 / 05 / 2024

Kahramanmaraş elbistan yangın

Kahramanmaraş elbistan yangın

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen 5 kişi vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı..

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan’da 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Elbistan!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Elbistan Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Kahramanmaraş Elbistan TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş Elbistan projesinde yer alan 215 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura çekilişi 14 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş Elbistan projesinde yer alan konutların kura çekilişi 14 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 215 adet konut yer alıyor. 

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş Elbistan projesinde yer alan 215 adet konut yarın itibariyler satışa çıkıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Elbistan 2020 projesinde yer alan 600 adet konutun hak sahipleri bugün belirlenecek.

Kahramanmaraş Elbistan'da iki imar planı onaylandı!

Kahramanmaraş Elbistan'ın 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli İlave Revizyon Uygulama İmar Planı Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantısında onaylandı.

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi’nde zemin krizi!

KLV İnşaat tarafından inşa edilen Kahramanmaraş Elbistan 300 Yataklı Devlet Hastanesi’nin Proje Sorumlusu Timuçin Evci, hastane zeminindeki kısmi bozulmalarla ilgili olarak yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, inşaat çalışmaları tamamlanma noktasına gelen 300 Yataklı Elbistan Devlet Hastanesi ile Elbistan hükümet Konağı inşaatlarını gezerek, müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan başvuruları bugün başlıyor. Aylık 653 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 3 oda 1 salon olarak dizayn edilen daireler yer alıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan başvuruları yarın başlayacak!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan başvuruları yarın başlayacak. Ödeme planı kapsamında 120 ay vade imkanı sunan projede 653 TL'lik aylık taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan'da 1 adet konut satıyor!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan'da 1 adet konut satıyor. Başvuru dönemi 8 Nisan'da başlayacak olan projede konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

Kahramanmaraş'ta bir evde yangın çıktı!

Alınan bilgiye göre, Pınarbaşı Mahallesi Gürbüz Sokak'taki bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Elbistan ilçesinde, dumandan etkilenen aynı aileden 6 kişi tedavi altına alındı

Kahramanmaraş Elbistan OSB 1. Etap altyapı ihalesi 11 Kasım'da!

Kahramanmaraş Elbistan Organize Sanayi Bölgesi I. etap alanına ait altyapı yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek...

Kahramanmaraş elbistan yangın Haberi

Kahramanmaraş elbistan yangın

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen 5 kişi vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Sabah saatlerinde PınarbaşıMahallesi, Gürbüz Sokak’ta 3 katlı bir evde elektrik tesisatından çıkan yangın önce çekyata daha sonra diğer eşyalara sıçradı. 2’si çocuk 5 kişinin yaşadığı evde bulunanların çıkarılması için önce vatandaşlar daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri seferber oldu.

Baba Hakan Kılıç yarı baygın şekilde evden çıkarılırken çocuklar Zübeyde ve Tevfik ile anne Rüveyda Kılıç ile büyükbaba Tevfik Kılıç’a ambulansta müdahale edildi. Dumandan etkilenen büyükbaba, Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına...