26 / 07 / 2024

Kahramanmaraş göçük

Kahramanmaraş göçük

KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınan Yaşar'ın cenazesi, Merkez Dulkadiroğlu ilçesine bağlık Güzelyurt Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada yakınları ve komşuları, Yaşar'ın ailesi ile anne ve babasına başsağlığı diledi.

Kahramanmaraş'taki küçük sanayi sitesinin tamamlanması mecliste!

Kahramanmaraş ilindeki küçük sanayi sitesinin yapımının tamamlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Öztunç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş Gıda İhtisas OSB için halkın görüşü alınacak!

Kahramanmaraş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi için halkın görüşü alınacak. Halkın katılım toplantısı 11 Aralık 2018 tarihinde saat 14.00'te yapılacak...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti 2019’da açılacak!

DHMİ Çanakkale, Balıkesir, Sinop ve Kahramanmaraş'ta havaalanı yenileme çalışmalarına devam ederken, Sabiha Gökçen'in yeni pistinin 2019’da tamamlanması hedefleniyor.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık'a 140 konut yapacak!

İçişleri Komisyonu başkanı Celalettin Güvenç ve Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ'ın Ankara'da yoğun girişimleri sonucu TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık'ta ön başvurusuz 140 adet konut yapılmasına karar verdi.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun'da 24 derslikli lise yaptıracak!

TOKİ Kahramanmaraş Göksun Yenimahalle Beylik Mevkii 24 derslikli anadolu lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi 29 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Kahramanmaraş'ta su kanalı inşaatında göçük!

Kahramanmaraş'ta su kanalı inşaatında göçük oldu. Alınan bilgiye göre, Haydarbey Mahallesi'nde Devlet Su İşlerine (DSİ) ait su kanalı inşaatında henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi.

Kahramanmaraş Güneşevler Konutları'nda ilk harç konuldu!

Kahramanmaraş Güneşevler Konutları'nda ilk harç konuldu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Güneşevler konutlarının 1 yıl gibi kısa bir sürede de tamamlanacağını söyledi.

Gökçeadalı Rumlar, izin almadan konut-arsa alabilecek!

Gökçeada’da yaşayan Ortodoks Türkiye vatandaşlarının Müslüman bir aileden gayrimenkul ve arazi alırken işlemlerin yavaşlatılması ve Ankara’dan izin alınması uygulaması İçişleri Bakanlığı kararıyla yürürlükten kaldırıldı

Açelya Evleri Mavi Gök Sitesi'nde 240 bin TL'ye icradan dubleks!

Büyükçekmece 2. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Esenyurt ilçesi Esenkent Toplu Yerleşim alanı içerisindeki Açelya Evleri Mavi Gök Sitesi'ndeki dubleks daire durumundaki iki daireyi 240 bin TL toplam muhammen bedelle satışa çıkardı

Binali Yıldırım: Göçük oldu, altında biri kaldığı teyit edilmedi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, ''Kızılay-Çayyolu metro çalışmaları yapılırken bir göçük olduğu doğrudur. Arkadaşlar göçüğü kaldırmak için çalışıyorlar, gerekli tedbirleri alıyorlar'' dedi

Ankara metrosunda göçük oldu!

Ankara İnönü Bulvarı üzerindeki metro inşaatında göçük meydana gelirken bir kişinin göçükte oluşan çukura düştüğü bildirildi

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na iki ödül birden!

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı; Türkiye'nin ilk seyahat dergisi Voyager tarafından gerçekleştirilen "En İyiler Kimler?" 'Voyager Seyahat Ödülleri 2012' anketi sonucunda, "En İyi Havalimanı Ödülü"nün sahibi oldu

Sabiha Gökçen'e yeşil havalimanı projesi kapsamında yeşil kuruluş unvanı verildi!

Türkiye'nin ilk "engelsiz havaalanı kuruluşu" olan Sabiha Gökçen, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından verilen 'Yeşil Kuruluş' unvanını almaya hak kazandı.

Kahramanmaraş göçük Haberi

Kahramanmaraş göçük


Kahramanmaraş'ta DSİ'ye ait su kanalı inşaatında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 26 yaşındaki işçi Mustafa Yaşar, gözyaşları arasında toprağa verildi.


Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınan Yaşar'ın cenazesi, Merkez Dulkadiroğlu ilçesine bağlık Güzelyurt Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada yakınları ve komşuları, Yaşar'ın ailesi ile anne ve babasına başsağlığı diledi. 


Evinin önünde helallik alınmasının ardından Güzelyurt Camisine getirilen Yaşar'ın cenazesi, cenaze namazının ardından aynı mahalledeki mezarlığa defnedildi.


Cenazeye, Yaşar'ın ailesi ve yakınları ile Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, mesai arkadaşları ve mahalle sakinleri katıldı.


Hayatını kaybeden işçinin 3 yıllık eşi Meryem Yaşar, 2 yaşındaki kızı Zehra'yı kucağına alıp "Doyamadı, çocuklarına da doyamadı" diyerek ağıt yaktı.


Bu arada Zehra (2) ve 2 aylık Fatmanur adında iki çocuk babası olan Yaşar'ın, geçimini kardeşleriyle inşaatlarda...