27 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Güneşevler Konutları iletişim

Kahramanmaraş Güneşevler Konutları iletişim

Kahramanmaraş Güneşevler Konutları'nda ilk harç konuldu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Güneşevler konutlarının 1 yıl gibi kısa bir sürede de tamamlanacağını söyledi.

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Avrupa Konutları Güneşli ön talep topluyor! Artaş'tan Güneşli'ye 1.312 yeni konut geliyor!

Artaş İnşaat tarafından Güneşli'de hayata geçirilen Avrupa Konutları Güneşli projesi ön talep toplamaya başladı. İşte projenin detayları...

Avrupa Konutları Güneşli geliyor! Artaş'tan Güneşli'ye 1.312 konutluk yeni proje!

Avrupa Konutları Güneşli projesi için düğmeye basıldı. Avrupa Konutları Güneşli projesinde 1.312 konut ve 32 dükkan yer alacak.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor? Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi!

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 

Kahramanmaraş Göksun’da sosyal konutların temeli atıldı! 

Kahramanmaraş Göksun’da inşa edilecek olan sosyal konutlarının temeli atıldı. 

Kahramanmaraş Göksun karayolu ne zaman tamamlanacak?

Kahramanmaraş Göksun karayolunun ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Gölbahçe projesinde konut fiyatları minimum 594 bin TL'den başlıyor. Peki Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Nurol Park Güneşli Konutları 2017 fiyat bilgisi!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan Nurol Park Evleri 55 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje İstanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor...

Göl Plus Konutları ne zaman teslim?

Göl Plus projesi İstanbul Küçükçekmece'de Invest İnşaat, 24 Gayrimenkul ve Urke İnşaat ortaklığı ile hayata geçirildi. Peki Göl Plus Konutları ne zaman teslim?

Referans Güneşli 2017 kampanyalı ödeme bilgisi!

Referans Güneşli Konutları toplam 161 daire ve 32 adet ticari üniteden oluşuyor. Projede daire fiyatları minimum 350 bin TL'den başlıyor...

Bağcılar Referans Güneşli Konutları ödeme planı!

Referans Güneşli projesi Kiler GYO imzası taşıyor. 9 bin 234 metrekare alan üzerinde yükselen Referans Güneşli projesinde teslimler bu yıl yapılacak...

Kahramanmaraş Güneşevler Konutları iletişim Haberi

Kahramanmaraş Güneşevler Konutları iletişim

Yapımı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Güneş Evler Toplu Konut Projesinde ilk harcı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç koydu. 

İnşaat çalışmaları başlayan Güneşevler Toplu Konutlarında incelemede bulunan Başkan Erkoç burada yaptığı açıklamada konutların en kısa zamanda tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti. Başkan Erkoç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Güneş Evler Yapı Kooperatifimizin temeli atıldı, betonları dökülüyor. 

İnşaallah buradan 1500 i m km bıp - usüite* imbhHKMİİ lÜKg ÜÜ civarında vatandaşımız ev sahibi olacak. Gelecek yılsonunda burayı hızlı bir şekilde bitirmeyi düşünüyoruz. 

Konutların teslimini 15 ay gibi planladık ama 12 aya çekmeyi hedefliyoruz. 70 bin liranın altında bir rakama burayı mal edeceğiz. 

123 metrekareden oluşan, tünel kalıp sistemiyle depreme dayanıklı olarak inşa edilen modern konutları vatandaşlarımıza teslim edecek ve bu bölgede...