01 / 05 / 2024

kahramanmaraş hastanesi

kahramanmaraş hastanesi

Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, ilçede yapımı devam eden 300 yataklı hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Ankara Dışkapı Hastanesi için yıkım kararı geldi!

Başkent Ankara'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra oluşturulan Sağlık Yapıları Yıkım Değerlendirme Komisyonu'nun incelemesi sonucu Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi’nde zemin krizi!

KLV İnşaat tarafından inşa edilen Kahramanmaraş Elbistan 300 Yataklı Devlet Hastanesi’nin Proje Sorumlusu Timuçin Evci, hastane zeminindeki kısmi bozulmalarla ilgili olarak yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Kahramanmaraş'taki 300 Yataklı Elbistan Devlet Hastanesi, geçici kabulü için gün saymaya başladı. Yeni hastane binasının önümüzdeki aylarda açılması planlanıyor.

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, inşaat çalışmaları tamamlanma noktasına gelen 300 Yataklı Elbistan Devlet Hastanesi ile Elbistan hükümet Konağı inşaatlarını gezerek, müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.

Kahramanmaraş Andırın Devlet Hastanesi için prefabrik bina yapıldı!

Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine Bağlı Andırın İlçe Devlet Hastanesinde yapımı gerçekleştirilen Prefabrik bina hizmete girmiştir.

Kahramanmaraş'ın bulvarları asfaltlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nce yapımı tamamlanan Necip Fazıl Hastanesi yanındaki bulvarda asfalt çalışmaları başladı.

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi'ni açılış için gün sayıyor!

Kültür ve Turizm eski Bakanı Mahir Ünal’ın yaptığı çalışmaların ardından 2014 yılında inşaat çalışmaları başlayan 300 Yataklı Elbistan Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor. Elbistan ile bölgenin en büyük yatırımı olan ve inşaatının yüzde 95’i tamamlanan hastanede, test çalışmaları başladı.

Kahramanmaraş Ekinözü Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı!

AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar, yapımı süren Ekinözü Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Necip Fazıl Şehir Hastanesi yanında yapımına başlanan yeni bulvarda incelemelerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bulvarın bir an önce bitirilerek hizmete açılmasını istedi.

Elbistan 300 Yataklı Bölge Hastanesi inşaatı ne durumda?

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki 300 Yataklı Bölge Hastanesi inşaatında kullanılacak 8.0 şiddetindeki depreme dayanıklı olan ve İtalya’da üretilen deprem izolatörlerinin teslimatı yapıldı.

Kahramanmaraş'ta 300 yataklı bölge hastanesinin temeli atıldı!

Kahramanmaraş’ ta Sağlık Bakanlığı İnşaat ve Onarım Daire Başkanlığı tarafından 12 Aralık’ ta ihalesi yapılan 300 Yataklı Bölge Hastanesi’ nin temeli, düzenlenen görkemli törenle atıldı...

TOKİ Kahramanmaraş Afşin'de 90 bin TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kahramanmaraş Afşin Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak

TOKİ, Kocaeli'nde 50 yataklı devlet hastanesi yaptıracak!

 T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kocaeli 'nin Kandıra ilçesi  50 Yataklı Devlet Hastanesi ile Altyapı ve çevre Düzenlemesi inşaatı yapım işi için ihale düzenlenecek

kahramanmaraş hastanesi Haberi

kahramanmaraş hastanesi

Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, ilçede yapımı devam eden 300 yataklı hastane inşaatında incelemelerde bulundu. Kaymakam Akkoyun, hastane inşaatındaki incelemede yaptığı açıklamada, başta Elbistan olmak üzere bölge halkına hizmet verecek olan 300 yataklı bölge devlet hastanesi inşaatının düzenli ve hızlı bir şekilde ilerlediğini söyledi. İnşaata yerleştirilen 580  deprem izolatörünün  zaman aldığını dile getiren Akkoyun, "Şimdi ise inşaatımız daha hızlı ilerliyor. Poliklinik katları olan C-D-E bloklarında kaba inşaatın yüzde 80'i tamamlandı. 20 gün içerisinde bu bloklarda kaba inşaat bitecektir. Poliklinik blokları dışında acil servis ve yoğun bakım ünitelerinde de kaba inşaat çalışmaları devam etmektedir. Hastanenin öngörülen teslim tarihine yetiştirilebilmesi için statik, mekanik, elektrik ve mimari ekipler çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürmektedir" diye konuştu. Hastanenin kaba inşaatını yıl sonuna kadar bitirmeyi...