29 / 04 / 2024

kahramanmaraş kapalı çarşısı nerede

kahramanmaraş kapalı çarşısı nerede

500 yıllık tarihi Kapalı Çarşı'da Kahramanmaraş Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon çalışmaları tamamlandı. Belediye Başkanı Poyraz, çarşıları tarihi kimliğine uygun olarak restore ettirdiklerini ve bundan da mutluluk duyduklarını ifade etti...

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde d yatırımcıların odağında. Son günlerde düşüşe geçen altında pazartesi sürprizi. Yatırımcılar altın fiyatlarını merak ediyor. Peki  Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları merak ediliyor. Altın yatırımcıları altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? sorularını araştırıyor. 19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları.

Altın fiyatları şaha kalktı! Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları, dün ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından hızla yükselmeye başladı. Değer artışını yeni güne de taşıya altın fiyatları, şaha kalktı. Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Dolar arama günlerine geri dönebiliriz diyen Ekonomist Atilla Yeşilada isyan etti! Kapalıçarşı’ya müdahale edilebilir

Ekonomist Atilla Yeşilada az önce twitter hesabı üzerinden Kapalıçarşı'ya müdahale edilebileceğini, döviz büfelerine komisyon kuralı gibi kısıtlamaların da olabileceğini söyledi. 

Seçim öncesi Kapalıçarşı’da hareketli saatler! Döviz bozdurmak isteyen Kapalıçarşı’ya koşuyor!

Mayıs ayında yapılacak seçimler öncesinde döviz piyasasında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Döviz kurlarında Kapalıçarşı ile bankalar arası piyasa arasındaki farkın giderek açılması nedeniyle döviz bozdurmak isteyenler soluğu Kapalıçarşı’da alıyor.

Kapalıçarşı, İstanbul depremine hazırlanıyor! Zemin sıvılaşmasına müdahale edildi: Restorasyon bu yıl bitecek! 

Kapalıçarşı'da yaklaşık üç senedir süren restorasyon çalışmalarında sona geliniyor. Kapalıçarşı, deprem riskine karşı da güçlendiriliyor. 

Bankalar ve Kapalıçarşı arasında fark açıldı. Birileri Kapalıçarşı'dan dolar mı topluyor?

Yeniçağ Gazetesi Yazarı Remzi Özdemir, birilerinin piyasadan fiziki dolar toplamaya devam ettiğini ve bu nedenle bankalar ve Kapalıçarşı arasındaki makasın iyice açıldığını söyledi.

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Altın fiyatları canlı son dakika! Kapalıçarşı altın fiyatları; çeyrek altın, tam altın ve gram altın fiyatları ne kadar?

Haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatları takip edilmeye devam ediyor. Ons altının dolar kurunun etkisi ile yükselmesi altın fiyatlarını artırdı. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları; çeyrek altın, tam altın ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte son dakika canlı altın fiyatları 31 Mayıs 2022...

Kapalıçarşı güncel altın fiyatları 20 Mayıs 2022! Gram altın 950 lira oldu! Çeyrek altın, Ata altın kaç TL?

20 Mayıs 2022 güncel altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın 950 liraya yükseldi. Peki çeyrek altın fiyatı ne kadar? Ata altın fiyatları kaç TL oldu? İşte güncel Kapalıçarşı altın fiyatları 20 Mayıs 2022...

Kahramanmaraş Kapalı Çarşı'da dükkanlar tamamlanıyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kapalıçarşı'da devam eden restorasyonlar kapsamında dükkanların yıl sonunda tamamlanacağını söyledi. 

Samsun Yabancılar Çarşısı esnafından kira alınmayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Yabancılar Çarşısı esnafımızdan kapalı olduğu dönem için kira bedeli almayacağız." dedi.

Tarihi Kapalıçarşı depreme karşı güçlendiriliyor!

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş yaptığı açıklamada, "Deprem riskini de göz önünde bulundurarak statik güçlendirmeyi Kapalıçarşı'da Fesçiler Kapısı'ndan bu ay başlattık" dedi.

kahramanmaraş kapalı çarşısı nerede Haberi

kahramanmaraş kapalı çarşısı nerede


500 yıllık tarihi Kapalı Çarşı'da Kahramanmaraş Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon çalışmaları tamamlandı.


Belediye Başkanı Poyraz, tarihi çarşıların tanıtım etkinliğinde yaptığı konuşmada, çarşıları tarihi kimliğine uygun olarak restore ettirdiklerini ve bundan da mutluluk duyduklarını ifade etti.


Bir hayali gerçekleştirmenin mutluluğunu vatandaşlarla paylaştıklarını dile getiren Poyraz, yaklaşık 14 ay süren restorasyonların sonunda Maraş Çarşısı (Suk-i Maraş) Bakırcılar Çarşısı, Semerciler Çarşısı, Sultan Çarşısı (Suk-i Sultani) ve Saraçhane Çarşılarının restorasyonlarının tamamlandığını kaydetti.


Çarşılardaki 480 iş yerinin restorasyonunun tamamlandığı ve hiçbir esnaftan da para talep etmediklerini dile getiren Poyraz, "Eskiden şehir dışından devlet büyüklerimiz geldiği zaman çarşıları gezdirmeye çekinirdik. Ama şimdi gönül rahatlığı ile yüzümüzün akı ile gezdirebiliriz. Ben istiyordum ki Nevşehir'den çıkan insanlar bizim memleketimize uğrayıp bir kilogram dondurma alıp gitmesinler istiyordum. Bugün Kent Meydanımızla, tarihi...