29 / 04 / 2024

kahramanmaraş mesire alanları

kahramanmaraş mesire alanları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç "Kayak merkezi ve teleferik inşaatlarına 2017 yılında başlayacağız ve 2018 olmadan bitirme gayreti içinde olacağız.” dedi

Kahramanmaraş'a yeni mesire alanları!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç 12 büyük park ve 9 büyük mesire alanı ile yaza hazır olduklarını söyledi. Erkoç; "Park ve mesire alanı çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor." dedi.

Fatih Mehmet Erkoç Menzelet Mesire Alanı'nı inceledi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Bu mesire alanımızı en kısa sürede halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Baraj manzaralı çok güzel bir mesire alanı olacak” dedi.

Pazarcık'a mesire alanı yapılacak!

İlçelerde de park ve mesire alanı yapılacağını açıklayan Erkoç, bu kapsamda Pazarcık'ta da çalışmaların başlayacağını bildirdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan mesire alanını gezen Başkan Erkoç, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Kahramanmaraş'taki 10 bin konutluk Kentsel tasarım projesine yeni alanlar eklenecek!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerin ardından, şehirlerdeki konut ve iş yeri inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Peki 10 bin konut ve iş yerini kapsayan "Kentsel tasarım projesi"nde son durum ne?

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

10 ilde binlerce bina yıkıldı! Kredi ile ev alanların durumu ne olacak? Depremzedeler dikkat!

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle binlerce bina yıkıldı. Bu binalar arasında kredi ile satılan konutlar da yer alıyor. Peki kredi ile konut alanlar ne yapacak? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Pazarcık Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Pazarcık Millet Bahçesi inşaatı hız kesmeden devam ediyor.95 bin metrekarelik alana sahip olan projede bisiklet ve yürüyüş alanları yer alacak.

Mesire yerleri 1 Haziran'da açılıyor!

Koronavirüs salgınıyle gerçekleşen mücadelede uzun zamandır kapalı olan mesire alanları, sosyal hayatta normalleşmenin kademeli olarak başlamasıyler beraber 1 Haziran'da yeniden kapılarını açılıyor.

Mesire alanlarına 'bungalov' ayarı!

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı. Yönetmeliğe göre, konaklama amaçlı mesire yerlerindeki tesislerin niteliğine ilişkin düzenleme yapıldı.

Kiralık mesire alanları!

Orman İşletme Genel Müdürlüğü'nün Türkiye'nin her ilinde bulunan mesire alanları girişimcilere kiraya veriliyor. Bu mesire alanlarında restoranlar, kır lokantaları ve spor tesisleri bulunuyor...

Yıldırım Belediyesi ilçeye mesire alanları kazandırıyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandıracağı mesire alanları ile vatandaşlara nefes aldıracak.

Kahramanmaraş Pazarcık'a mesire alanı inşa edilecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Pazarcık İlçesi’ne yeni bir mesire alanı inşa edecek.

Elbistan'a yeni rekreasyon alanı!

Birbiri ardına rekreasyon alanları, piknik ve mesire alanları yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan'da da yeni bir mesirer alanı inşa edecek.

Kahramanmaraş, 14 milyon konutu aydınlatıyor!

Kahramanmaraş, Türkiye'nin en stratejik alanlarından biri olan enerji sektöründe, kurulu kapasite bakımından Türkiye liderliğini elinde bulundururken, 14 milyon konutun yıllık elektrik enerjisi ihtiyacını karşılıyor.

Kahramanmaraş Demirciler Çarşısı'nda tarihi dönüşüm!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi dokusuna uygun olarak restore edilen Demirciler Çarşısı Kahramanmaraş’ın yeni turizm alanlarından biri haline gelecek.

Ordu'ya yeni mesire alanları geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mevcut yerleri yeniden düzenleyerek atıl durumda bulunan doğal alanları da vatandaşların kullanımına açıyor.

kahramanmaraş mesire alanları Haberi

kahramanmaraş mesire alanları



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Sümbüllü Bulvarı’ndan sonra ikinci bayram müjdesini de verdi: Menzelet Mesire Alanı’nın ikinci etabının da tamamlandığını ifade eden Başkan Erkoç 150 dönümlük Menzelet Mesire Alanı’nı halkın hizmetine sunduklarını söyledi.


KURBAN BAYRAMI’NDA HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNUYORUZ


Menzelet Mesire Alanı’nın ikinci bölümünü de tamamladıklarını ifade eden Başkan Erkoç: “Menzelet Mesire Alanımızın ikinci bölümünü de tamamladık ve Kurban Bayramı’na yetiştirdik. Şu anda 150 dönüm alana ulaşan Menzelet Mesire Alanımızı halkımızın hizmetine sunuyoruz. Birinci kısmını geçen yıl tamamlamıştık, ikinci kısmını da bu yıl tamamladık.


Kahramanmaraş halkının ihtiyaçlarından birisinin de bu olduğuna inandık ve bu vesile ile Menzelet Mesire Alanı’nı genişlettik. Daha önceleri halkımız bu bölgede mesire alanı olmadığı için Tekir’e Göksun’a doğru nerede bir çam ağacı varsa onun altında piknik yapmaya...