01 / 05 / 2024

Kahramanmaraş okul inşaatı

Kahramanmaraş okul inşaatı

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesi Yahya Kemal Mahallesinde projelendirilen 24 derslikli imam hatip lisesi ile 300 öğrenci kapasiteli yurtta çalışmalar aralıksız sürüyor.

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

TOKİ Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa ediyor!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan TOKİ, Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş Çağlayancerit İlçesinde 2 yeni okul inşa edecek.

Kahramanmaraş Selçuklu Millet Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu Mahallesi’nde inşa edilen Millet Konağı inşaatında son aşamaya gelindi. 420 metrekare alan üzerine inşa edilen konak yakın zaman içerisinde hizmete girecek.  

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Kahramanmaraş'taki Andırın Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Andırın ilçesinde inşa edilen Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandığını dile getirdi.

Kahramanmaraş Yedikuyular'daki bungalov evlerin inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,  Yedikuyular Kayak Merkezi çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği bungalov evlerin inşaatını tamamladı.

Kahramanmaraş Göksun Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Göksun Millet Konağı ve Meydan inşaatı tamamlandı. 

Tamamlanamayan ve inşaatı devam eden okul binaları TBMM'de!

Türkiye genelinde taahhüt edilen süre içinde tamamlanmamış ve inşaatı devam eden okul binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş'ta inşaat alanında toprak kayması: 2 ölü!

Kahramanmaraş'ta inşaat alanında yaşanan toprak kayması sonucu 2 işçi yaşamını yitirdi.

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Kastamonu'da bir inşaat işçisinin hayatını kaybetmesi meclis gündeminde!

Kastamonu'da bir okul inşaatı sırasında bir işçinin hayatını kaybetmesi ve iş güvenliğine yönelik denetimler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...  

Kahramanmaraş okul inşaatı Haberi

Kahramanmaraş okul inşaatı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve yurt inşaatı büyük bir hızla davam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüd ve Proje Şube Müdürlüğü tarafından Dulkadiroğlu ilçesi Yahya Kemal Mahallesinde projelendirilen 24 derslikli imam hatip lisesi ile 300 öğrenci kapasiteli yurtta çalışmalar aralıksız sürüyor. 35 milyon liraya mal olacak proje kapsamında inşa edilen lise binası, bodrum, zemin ve artı dört kattan oluşacak. 


846 metrekare üzerine inşa edilecek bina, toplamda 5 bin 76 metrekare inşaat alanına sahip olacak. Binada; 24 derslik, Z kütüphane, birer adet fizik, kimya, biyoloji ve bilgisayar laboratuvarı, birer adet resim ve müzik atölyesi, çok amaçlı salon, beden eğitimi dersliği ve idari birimler bulunacak. Okulun 9 dönümlük arazisinde ise yürüyüş yolları,...