07 / 07 / 2024

kahramanmaraş okul temel atma

kahramanmaraş okul temel atma

Göksun'da yapılan toplam 125 derslikli 8 okul için İstiklal İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen temel atma töreninde, dünyanın her yerinde geçerli mesleki becerisi olan ve iş yapabilen insanlar yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi...

Azerbaycan, Kahramanmaraş’ta konut ve okul inşa edecek! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türkiye ve Azerbaycan arasında, Kahramanmaraş’ta konut, ilköğretim okulu, anaokulu ve kültür merkezi yapımı konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. Söz konusu anlaşma, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Azerbaycan'ın Kahramanmaraş'ta yapacağı 1000 konutun temeli atıldı

Azerbaycan'ın Türkiye'deki Kahramanmaraş ilinde, toplamda 1000 konut inşa edilmesi planlanan bir proje için temel atma töreni düzenlendi.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa ediyor!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan TOKİ, Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta iki yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Hayata geçirdiği konut yatırımları dışında eğitim yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projeleri için düğmeye bastı.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş Çağlayancerit İlçesinde 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 3 yeni okul inşa edecek!

Kahramanmaraş ili, Elbistan İlçesi, Büyükyapalak Mah 12 Derslikli Eğitim Binası ,Dulkadiroğlu İlçesi, Çınarlı Mah 12 Derslikli Eğitim Binası, Onikişubat İlçesi, Yürükselim Mah 24 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 26 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

Sakarya'ya 24 derslikli 2 yeni okul inşa edilecek!

Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alana hayata geçirilecek 24 derslikli 2 yeni okul için temel atma işlemleri en kıza zamanda başlayacak.

Yıldırım hızıyla metroyu Sancaktepe'ye getireceğiz!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi'nde 72 derslikli okul temel atma törenine katılım gösterdi.

Kahramanmaraş'ta 569 milyon liralık toplu açılış!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu temel atma törenine katılmak üzere geldiği Kahramanmaraş’ta 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandumun startını verdi.

Kahramanmaraş Arasa Otopark'ta temel çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Arasa Çok Katlı Otopark’ta inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

6 şehirde toplam 59 okul, 7 yurt ve 13 sağlık kuruluşu kapatıldı!

Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Kilis, Şanlıurfa ve Adıyaman'da, FETÖ ile irtibatlı oldukları belirlenen 59 özel okul, 7 öğrenci yurdu, 13 sağlık kuruluşu, 8 etüt merkezi, 1 vakıf, 13 dernek ve 1 kurs merkezi mühürlendi.

kahramanmaraş okul temel atma Haberi

kahramanmaraş okul temel atma

Türk Parlamenterler Birliği (TPB) Genel Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, "Bizim hedefimiz, insanlarımızın bütün dünyada geçerliliği olan bir diplomaya sahip olmasıdır" dedi. Pakdil, Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Kahramanmaraş İl Özel İdaresi tarafından Göksun'da yapılan toplam 125 derslikli 8 okul için istiklal ilköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen temel atma töreninde, dünyanın her yerinde geçerli mesleki becerisi olan ve iş yapabilen insanlar yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. 


AK Parti olarak bu konuda şu anda kadar önemli mesafeler katettiklerini belirten Pakdil, şöyle konuştu: "Bizim hedefimiz insanlarımızın bütün dünyada geçerliliği olan bir diplomaya insanlarımızın sahip olmasıdır. Hem sosyal bilimler alanında hem fen alanında hedefimiz insanlarımızı dünyanın her yerinde hizmet gören insanlar haline getirmektir. Bu gün artık insanların kendine uzayda yer aradığı duruma...