06 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Onikişubatda kiralık

Kahramanmaraş Onikişubatda kiralık

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi'nde yer alan 9.698,46 metrekare yüzölçümününe sahip olan gayrimenkul Kahramanmaraş Satış Memurluğu tarafından 7 Kasım 2014 günü saat 10:00 ile 10:15 arası ihale ediliyor.

Kiralık konut arayanlara son dakika uyarısı: Sakın bu tuzağa düşmeyin! Dolandırıcıların kapora oyunu! 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin talep patlamasına neden olduğu Mersin'de satılık ve kiralık daire stoğu resmen tükendi. Yeni dolandırıcılık uyarıları gündeme geldi. İşte detaylar...

Mersin'de depremzedeleri kiralık ev vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen 10 kişi yakalandı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirler arasında yer alan Mersin'e gelen afetzedeleri, "kiralık ev" vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen toplam 13 şüpheliden 10'u şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

GYODER, deprem bölgesindeki konut piyasasını analiz etti: Satılık ve kiralık konut fiyatları arttı! 

‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 1. Çeyrek Raporu’nda Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin satılık ve kiralık konut sektörüne etkileri değerlendirildi. İşte sektörde merakla beklenen o rapordaki veriler... 

Deprem riski az olan Edirne'ye göç arttı, kira fiyatları katlandı: 1+1'lere 5 bin TL istenen kentte kiralık ev kalmadı!

Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra, 4'üncü derecede deprem bölgesi olan Edirne'ye göç artınca, kentte kiralık konut yok denilecek kadar azaldı, fiyatlarda fırladı. 

Malatya'da depremzedeler konteyner veya kiralık konutlara yerleştirilecek!

Malatya Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve çadırda kalan depremzedeleri sene sonu gelmeden konteyner veya kiralık konutlara geçirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Deprem sonrası kiralık konut fiyatları resmen fırladı! Bir tarafta evini ücretsiz açanlar, diğer tarafta fırsatçılar... 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 şehri etkileyen iki büyük depremin üzerinden bir hafta geçti. Deprem sonrası kiralık konut fiyatları resmen fırladı! Evini ücretsiz açan da var, fırsatçılarda... 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kahramanmaraş Onikişubat'ta 6.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kahramanmaraş Onikişubat'ta bulunan 11 bin 403,36 metrekarelik gayrimenkul belediye tarafından satışa sunuluyor. İhale 25 Nisan'da gerçekleşecek..

Kahramanmaraş Onikişubat'ta 20.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi, Hayrullah Mahallesi'nde yer alan arsa, 20 milyon 455 bin 260 TL'ye satışa çıktı.

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi hizmet binası 2017'de açılacak!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, "Burasının karşılığında DSİ bölge müdürlüğümüze 40 tane lojman yaptık. Onları teslim ettik ve karşılığında burayı aldık. Yaklaşık 23 dönüm bir alan burası. Bu bina bittiğinde Kahramanmaraş'a yakışır bir bina olacak inşallah.'' dedi.

Kahramanmaraş Onikişubat'ta 4.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle ihale edilecek taşınmazın satış bedeli 4 milyon 329 bin TL olarak belirlendi.

Kahramanmaraş Onikişubat'ta dar gelirliler ev sahibi oluyor!

Kahramanmaraş Onikişubat'ın bölge için büyük bir önemi bulunuyor. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için toplu konut projesi hayata geçiren Onikişubat Belediyesi, 600 vatandaşını sıcak yuvalara kavuşturuyor.

Kahramanmaraş Onikişubatda kiralık Haberi

Kahramanmaraş Onikişubatda kiralık

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi'nde yer alan 9.698,46 metrekare yüzölçümününe sahip olan gayrimenkul Kahramanmaraş Satış Memurluğu tarafından 1 milyon 260 bin 799 TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmaz sanayi yapılaşmasına uygundur. İmar planında ticari alanda kalmaktadır, yol seviyesi altında 2-3 metre kot farkı vardır, arazi yapısı düzgündür.


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri;  Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Pınarbaşı 5000 ada 18 parsel sayılı taşınmazın kuzeyinde Kayhramanmaraş Kayseri şehirler arası yolu bulunmaktadır.


Kıymeti: 1.260.799.90 TL

1. Satış Günü: 07/11/2014 günü 10:00 10:15 arası

2. Satış Günü: 05/12/2014 günü 10:00 10:15 arası



Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar...