22 / 07 / 2024

kahramanmaraş spor kompleksleri

kahramanmaraş spor kompleksleri

MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci gençlere spor kompleksi sözü verdi. Akgemci, büyükşehire belediye başkanı seçilmesi durumunda gençlere spor kompleksi yapma sözü verdi...

Kahramanmaraş’a 2 bin yeni sosyal konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş Merkez Spor Kompleksi'nde yapılan Kahramanmaraş'ın Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü Kutlama töreninde açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş’a 2 bin yeni sosyal konut müjdesi verdi.

Kahramanmaraş'taki spor yatırımları meclis gündeminde!

Kahramanmaraş'ta bulunan spor tesislerine, yapılan ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ve öngörülen spor yatırımları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara spor alışkanlığı kazandırmak maksadıyla halı saha yapım çalışmalarına son sürat devam ediyor.

23 şehre 25 stadyum projesine ilişkin soru önergesi hazırlandı!

23 şehre 25 stadyum projesi kapsamında on ilde inşaatı tamamlanıp kullanıma sunulan spor kompleksleri mecliste konu oldu. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a 8 soru sordu..

Kahramanmaraş Menzelet'e 3 yeni spor sahası!

Yatırımlarına aralıksız devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Menzelet'e üç yeni spor sahası kazandırıyor.

WAW Holding'ten Kırıkkale’ye 288 milyon liralık konut projesi!

Kırıkkale’de sosyal tesis, kültürel ve spor kompleksleri ile yaşam alanlarını kapsayan 288 milyon liralık yatırım inşa ediliyor. Proje 3 etaptan meydana geliyor.

Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Karaman OSB projesinde 428 adet konut yer alıyor. Projede konutlarına yanı sıra 32 derslikli ilköğretim okulu, spor kompleksleri, 300 kişilik bir cami, ve yeşil alanlar da mevcut. Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeleri 9 Ocak 20 Ocak tarihleri arasında imzalanacak.

Kağıthane Gürsel Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Mahallelere kazandırdığı sosyal tesisler, spor kompleksleri, kültür merkezleri ve konaklarla vatandaşa kaliteli hizmet anlayışını benimseyen Kağıthane Belediyesi'nin yeni bir eseri Gürsel Mahallesi’nde yükseliyor.

Kahramanmaraş Dereli'ye yeni halı saha!

Gençlerin spor yapabilmeleri için spor sahası yatırımlarına aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Dulkadiroğlu İlçesi Dereli Mahallesi’ndeki sentetik halı sahayı hizmete sundu.

Kahramanmaraş Onikişubat'a halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gençlerin spor yapmalarına imkan tanımak maksadıyla halı saha yapım çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş Menzelet Mesire Alanı’na spor tesisi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gençlerin ve vatandaşların spor yapabilmeleri için spor yatırımlarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş'a yeni spor alanları inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, spor alanında yatırımlarının devam ettiğini belirtti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın 13.’sü açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukları kötü alışkanlıklardan korumak adına gerçekleştirdiği Yaz Spor Okulları’nın bu yıl 13.’sü açıldı.

kahramanmaraş spor kompleksleri Haberi

kahramanmaraş spor kompleksleri


MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci gençlere spor kompleksi sözü verdi. 


Mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelen Akgemci, Aksu Mahallesinde gençlere seslendi. Büyük şehre belediye başkanı seçilmesi durumunda gençlere spor kompleksi yapma sözü veren Akgemci, "Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Spor kompleksiniz şimdiden hayırlı olsun. Sizlerin eğitimi büyükşehre emanet. Eğitime en üst seviyede destek vererek aydınlık bir gelecek sunacağız." dedi.


Mahalle sakinlerinden partisinin Dulkadiroğlu Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Avukat Neslihan Koca için destek isteyen Akgemci, "Neslihan Hanım bir avukat. Hakk’ı hukuku bilir. Hanımların elinin değdiği her iş güzellikle sonuçlanır. Sizi en iyi Neslihan Hanım anlar, sorunlarınızı o çözer. Biz başarıyı hanım kardeşlerimizin desteği ile elde edeceğiz. Her toplantımızda hanım kardeşlerimizin sayısı çok fazla. Ben, hanım kardeşlerimiz bizi destekliyor,...