24 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü için hasar tespiti raporları mevcut. Raporlara rağmen öğrenciler hasarlı binada eğitime mecbur bırakılıyor…

İŞKUR açıkladı! En az ilkokul mezunu sürekli işçi alımı başladı! Hemen başvurun!

İŞKUR üzerinden personel alımı ilanları açıklanmaya devam ediyor. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi sürekli işci alımı yapacak. Başvurular bugün başladı. Hemen başvurun...

Fitch’ten ‘Deprem’ raporu! Kahramanmaraş depremi Türk şirketlerinin kredi notunu nasıl etkileyecek?

Kahramanmaraş depremlerinin Türkiye ekonomisinde yaratacağı hasarların yanı sıra bölgedeki şirketlerin ticari faaliyetlerinin aksaması nedeniyle kredi notlarını nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Uluslararası rating kuruluşu Fitch yayınladığı rapor ile bu konuları açıklığa kavuşturdu.

Depremden dolayı zarar gören hayvanlar için et ve süt kurumundan duyuru! Ücretsiz bakılacak!

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş depremi sonrası Et ve Süt Kurumu, depremden zarar gören üreticilerin ellerindeki hayvanlarının kesim ve bakımı ile alakalı önemli bir ilan yayınladı.

İnşaathane’20 Zirvesi 26 Şubat'ta başlayacak!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yapı Öğrenci Topluluğu tarafından gerçekleştirilen İnşaathane’20 Zirvesi 2020 yılında 26 Şubat – 01 Mart tarihlerinde gerçekleşecek.

Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü risk altında!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü için hasar tespiti raporları mevcut. Raporlara rağmen öğrenciler hasarlı binada eğitime mecbur bırakılıyor…

Kahramanmaraş'ta Teknokent temeli atıldı!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde (KSÜ) Teknokent Yönetici A.Ş. idare binası ve kuluçka merkezinin temeli törenle atıldı.

KSÜ'de Yalıtım Malzemeleri Konferansı gerçekleşti!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı ve KSÜ Yapı Öğrenci Topluluğu işbirliği ile Yalıtım Malzemeleri konferansı gerçekleşti.

Kahramanmaraş'ta 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konferansı yapıldı!

KAHRAMANMARAŞ Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü ve Öğrenci Konseyi tarafından 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konulu konferans düzenlendi. Sağlam, bir mühendisin doğanın kurallarını çok iyi bilmesinin gerekliliğini önemle vurguladı.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuru tarihleri!

Emekli kategorisinde satışa çıkarılan TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Konutları başvuru ücreti 500 TL olarak belirtiliyor. İşte Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuru tarihleri...

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvuruları!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvuruları için 500 TL başvuru bedeli alınıyor. Tamamı 2 oda 1 salon dairelerden oluşan projede taksit ödemeleri teslimden sonra yapılıyor.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Konutları!

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Konutları başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul edilecek. Kura çekilişleri 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacak olan projede 250 adet daire satışa sunuluyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek olan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Bilecik Söğüt Ertuğrul Gazi Türbesi onarılmayı bekliyor!

Son 21 ay içince 2 kere tadilat gören Bilecik’in Söğüt ilçesinde bulunan Ertuğrul Gazi Türbesi'nin içindeki çatlaklar ve duvarlardaki şişmelerin önüne geçilemezken, gelen ziyaretleri hoş olmayan görüntülerle karşılaşıyor.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü Haberi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü

2001 yılı deprem yönetmeliği öncesinde inşa edilen Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü’ndeki resmi olarak riskli olduğu belgelenen binalar Meclis gündemine taşındı. Evrensel’in haberine göre, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, 6 bin öğrencinin resmi onaya rağmen büyük bir tehlike altında öğrenim sürdürmeye mecbur bırakıldıklarının altını çizdi.

 İstanbul’da yaşanan 5.8'lik deprem birçok binada ağır hasar meydana getirmişti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a, İstanbul depremi sonrası Karacasu Kampüsü’ndeki  riskli yapıların raporlarla kanıtlandığını ve gereken özenin yıllardır gösterilmediğini belirten Öztunç, “ Kahramanmaraş’ta yaşanacak olası bir deprem durumunda gerçekleşecek facianın sorumluluğunu alacak mısınız? Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu kampüsünde öğrenim gören öğrencilerin taşınması yönünde bir çalışmanız olacak mıdır?” yönündeki taleplerini iletti.

İÜ Diş Hekimliği Fakültesi'ndeki 7 bina tahliye edilecek!

Üsküdar’da 172 yıllık bina sağlam,...