01 / 05 / 2024

kahramanmaraş tapusuz alanlar

kahramanmaraş tapusuz alanlar

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 20 Eylül 2016 tarihinde toplandı.

Kahramanmaraş'taki 10 bin konutluk Kentsel tasarım projesine yeni alanlar eklenecek!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerin ardından, şehirlerdeki konut ve iş yeri inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Peki 10 bin konut ve iş yerini kapsayan "Kentsel tasarım projesi"nde son durum ne?

10 ilde binlerce bina yıkıldı! Kredi ile ev alanların durumu ne olacak? Depremzedeler dikkat!

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle binlerce bina yıkıldı. Bu binalar arasında kredi ile satılan konutlar da yer alıyor. Peki kredi ile konut alanlar ne yapacak? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Pazarcık Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Pazarcık Millet Bahçesi inşaatı hız kesmeden devam ediyor.95 bin metrekarelik alana sahip olan projede bisiklet ve yürüyüş alanları yer alacak.

Kahramanmaraş, 14 milyon konutu aydınlatıyor!

Kahramanmaraş, Türkiye'nin en stratejik alanlarından biri olan enerji sektöründe, kurulu kapasite bakımından Türkiye liderliğini elinde bulundururken, 14 milyon konutun yıllık elektrik enerjisi ihtiyacını karşılıyor.

Kahramanmaraş Demirciler Çarşısı'nda tarihi dönüşüm!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi dokusuna uygun olarak restore edilen Demirciler Çarşısı Kahramanmaraş’ın yeni turizm alanlarından biri haline gelecek.

Hanezar Kahramanmaraş fiyat listesi!

Hanezar Kahramanmaraş projesi 6 blok halinde inşa ediliyor. Hanezar Kahramanmaraş fiyat listesi daire alanlarına göre değişiyor.

Kahramanmaraş'a yeni spor alanları inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, spor alanında yatırımlarının devam ettiğini belirtti.

Kahramanmaraş'ta tapusuz alanların devredilmesi teklifi Komisyon'da!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 20 Eylül 2016 tarihinde toplandı.

Kahramanmaraş'taki iç mimarlar inşaat sektörüne can suyu oluyor!

Özel tasarımlar ile hayatın her alanına yeniden hayat veren iç mimarlar, gelişen inşaat sektörüne de can suyu oluyor. Sihirli dokunuşlar ile yaşanır alanları kişisel tercihlere göre değiştiren mimarlar, Kahramanmaraş’ta da aranır konumda.

Kahramanmaraş'a yeni mesire alanları!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç 12 büyük park ve 9 büyük mesire alanı ile yaza hazır olduklarını söyledi. Erkoç; "Park ve mesire alanı çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor." dedi.

Kahramanmaraş Onikişubat'taki Tekirhan Otel Nisan'da açılacak!

Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesine bağlı Tekir Mahallesine dev bir yatırım yapan İşadamı Muhammet Şirikçi 4 yıldız konforunda otel, lokanta, market, petrol istasyonu ve piknik alanlarıyla Han kültürünü Tekir’e taşıdı.

Kahramanmaraş'ta inşaat sektörünü geliştirecek projelere imza atılıyor!

Kahramanmaraşlı işadamı Cemil Kebabcıoğlu, kentteki inşaat sektörüne katkı sağlayan projelerini anlattı. Kebabcıoğlu, "Hayata geçirdiğimiz her projede sosyal ve kültürel yapının korunmasını amaçlıyoruz. Bu nedenle de sosya alanları geniş tutuyoruz" dedi.

Cadde 12 Kahramanmaraş fiyat!

Toplam bin 676 metrekare arsa alanına yayılan projede daire alanları 185 metrekare olarak belirlendi. Cadde 12 Kahramanmaraş fiyat listesine göre daireler 240 bin TL'den başlıyor.

kahramanmaraş tapusuz alanlar Haberi

kahramanmaraş tapusuz alanlar

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 20 Eylül 2016 tarihinde toplandı.


Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi şu maddeleri görüştü:


Gündemin 1. Maddesinde İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’nın Onikişubat İlçesi, Hayrullah Mahallesi, 7142 ada 18 nolu parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili teklifi  İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.


Gündemin 2.maddesinde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının Kahramanmaraş Kent Meydanı ve yakın çevresi yolları Trabzon Caddesi düzenlenmesi yapım projesinde kullanılmak üzere İller Bankasından Kredi kullanımı ve bu hususta Büyükşehir Belediye Başkanına imza yetkisi verilmesi ile ilgili teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.


Gündemin 3. maddesindeÇevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının Zekeriya Tanrıverdi Camii altında bulunan taziye evinin Büyükşehir Belediyemize süresiz devri ve devam...