14 / 05 / 2024

Kahramanmaraş tesis kiralama ihaleleri

Kahramanmaraş tesis kiralama ihaleleri

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan 2 adet tesisi yap işlet devlet modeliyle kiraya verecek.

Tekirdağ'daki 78 adet iş yeri ile Edirne'deki sosyal tesis kiraya veriliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 78 adet iş yeri ile Edirne Karaağaç'taki sosyal tesis alanı kiraya veriliyor. Peki iki ildeki kiralama ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de! 

Kahramanmaraş Pazarcık Belediyesi, Kahramanmaraş ili, Pazarcık ilçesi, Menderes, 15 Temmuz, Evri Taşbiçme ve Bağdın-ı Sağır mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü 3 ve 10 yıllık süreyle kiraya veriyor. Peki kiralama bedelleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediye sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! O ilde günübirlik tesis inşa ettirecek!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir'de uzun süreli kiralama yöntemiyle günübirlik tesis inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

Kahramanmaraş'taki 2 tesis kiraya verilecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan 2 adet tesisi yap işlet devlet modeliyle kiraya verecek.

Kahramanmaraş'ta 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kahramanmaraş Onikişubat'ta 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kahramanmaraş'ta 6.9 milyon TL'ye inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Budaklı'da yap-işlet-devret modeli kiralama işi ihale edecek.

TF Varlık Kiralama'nın yurt dışı kira sertifikası ihraç programı iptal edildi!

TF Varlık Kiralama tarafından Malezya Menkul Kıymetler Komisyonunca tesis edilen IMTN programının iptaline ilişkin her türlü işlemin yürütülmesi için en az bir Yönetim Kurulu Üyesi ile birlikte  şirket imza yetkililerinin yetkilendirilmesi kararlaştırıldı.

Yedikuyular Kayak Merkezi kiralama ihalesi 27 Kasım'da!

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi ve Rekreasyon Alanını kiralama ihalesi 27 Kasım 2018 tarihinde yapılacak...

Türkiye Şeker Fabrikaları, Kahramanmaraş'taki gayrimenkulleri kiralıyor!

Mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş’ ye ait Kahramanmaraş İli Elbistan İlçesinde bulunan muhtelif taşınmazlar kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 2 Kasım'da yapılacak...

Kahramanmaraş tesis kiralama ihaleleri Haberi

Kahramanmaraş tesis kiralama ihaleleri

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan 2 adet tesisi için yap işlet devlet modeliyle kiraya veriyor. İhale 13 Temmuz 2021 tarihinde saat 14:15'te yapılacak.

2 (İKİ) ADET TESİS YAP-İŞLET MODELİ İLE KİRAYA VERİLECEKTİR
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığından: 

1-Yukarıdaki tabloda özellikleri belirtilen hüküm ve tasarrufu Belediyemize ait Yedikuyular Kayak ve Kamp Merkezinde bulunan 2 (iki) adet tesis yap-işlet modeli ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesi gereğince kapalı teklif usulü kiraya verilecektir.
2-İhaleler İsmetpaşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı No: 25 adresindeki Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz Encümen salonunda yapılacaktır
3-İhaleler ile ilgili dokümanını, (İdari Şartname, Teknik Şartname, Sözleşme Tasarısı, Standart Formlar ve Avan Projeler) 1.000,00 TL karşılığında (doküman bedeli Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığına ödenecektir.) İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı-Emlak ve Kamulaştırma...