02 / 05 / 2024

Kahramanmaraş tünelleri

Kahramanmaraş tünelleri

Kahramanmaraş'ta trafiği rahatlatacak köprü ve tünel kavşak projeleri bitti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, gerçekleştirilecek olan projelerle Kahramanmaraş'ı gerçek manada Büyükşehire dönüştüreceklerini açıkladı.

Kahramanmaraş trafiğini rahatlatacak tünel kavşak projeleri bitti!

Kahramanmaraş trafiğini rahatlatmak için çalışmaların devam ettiğini belirten Erkoç, gerçekleştirilecek projelerle Kahramanmaraş'ı gerçek manada Büyükşehire dönüştüreceklerini açıkladı. Birçok yol ve kavşak çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

​​​​​​​Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki deprem konutları yükseliyor!

​​​​​​​Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen deprem konutları yükseliyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu'nda 6 bin kişinin barınacağı konteyner kentlerde sona gelindi!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 6 bin depremzedenin barınmasına imkan sağlayacak tam 4 noktadaki konteyner kentlerde son hazırlıklar yapılıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'nda! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala tek tek merak edilmekte. TOKİ Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi'nde 136 adet iş yeri yaptırılacak!

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 77 milyon 70 bin TL bedelle 136 adet iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor. 

Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde sona gelindi! 

Karadeniz'i  İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan  Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde son aşamaya gelindi. 

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Naci Görür: Sıradaki büyük deprem Kahramanmaraş Türkoğlu'nda olabilir! 

Elazığ'daki 6.8'lik Sivrice depremini önceden tahmin eden Prof. Naci Görür, bundan sonraki büyük depremin Kahramanmaraş Türkoğlu’nda gerçekleşebileceğini belirtti...

Honaz Tünelleri'nde ışık göründü!

Antalya-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında inşa edilen Honaz Tünelleri'nde ışık göründü. 600 metrelik Honaz Tünelleri için ışık görüntü töreni düzenlendi...

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri’nin inşaatı başladı!

Zonguldak'ta, Mithatpaşa tünelleri inşaatı yeniden başladı. Proje kapsamında ilk tüpün 2019 yılının sonunda, ikinci tüpün 2020'nin ilk aylarında hizmete açılması planlanıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'nda teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu projesinde yer alan 190 adet konut için teslim dönemi sona eriyor.

Cudi Dağı tünelleri hizmete açıldı!

Şırnak ile Cizre arasındaki mesafeyi 45 dakikadan 15 dakikaya indiren Cudi Dağı tünelleri hizmete açıldı.

Kahramanmaraş tünelleri Haberi

Kahramanmaraş tünelleri
Kahramanaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, trafiği rahatlatacak yol ve kavşak çalışmalarına hız verdi.


Birçok yol ve kavşakta proje çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Erkoç şunları dile getirdi: "Sümbüllü Vadisiyle ilgili çalışmalarımız, oradaki yol ve köprülü kavşak projelerinin uygulama projeleri bitti ve inşaat ihale işlemine geçtik. Bir yanda ekiplerimiz o bölgedeki çalışmaları hızlı bir şekilde devam ettiriyor. O bölgede imar uygulaması da yapıyoruz bürokratik işlemlerden dolayı biraz uzadı ama en kısa zamanda ulaşıma açacağız inşallah. Ulu Cami tarafındaki tünel kavşak çalışmamızın projesi bitti, inşaat ihale kısmına geçtik. Anadolu Lisesi kavşağı, Doğukent kavşağı ve Emniyet kavşağında köprülü kavşak çalışmaları gerçekleştireceğiz. Devam eden kavşak çalışmalarımız var. Genç Osman Caddesi ile Turgut Özal Bulvarı'nın kesiştiği noktada gerçekleştireceğimiz kavşak çalışmasında problem olan...