08 / 05 / 2024

kahramanmaraş valisi kim

kahramanmaraş valisi kim

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe kimdir? Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şükrü Kocatepe, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vali Şükrü Kocatepe..

Kahramanmaraş'ta rezerv alanda kalan sağlam binalar da yıkılacak!

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, şehir merkezinin yeniden tasarlandığına, rezerv alan içinde kalan binaların sağlam bile olsa yıkılacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer: İl genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutu teslim edilecek!

İnşası tamamlanan deprem konutları hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Konuya ilişkin bilgi veren Kahramanmaraş Valisi Ünlüer il genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutunu teslim edileceğini duyurdu.

Kahramanmaraş'taki 10 bin konut kış gelmeden sahiplerine teslim edilecek!

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer yaptığı son dakika açıklamasında şehirdeki 10 bin konutun kış gelmeden depremzede hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Kahramanmaraş'ta 2016'da 277 projeye 697 milyon harcandı!

Yeni yılın ilk İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Valilik Fikret Kiraz Toplantı Salonu’nda dün yapıldı. Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan,toplantıda bölgedeki projeleri anlattı.

Kahramanmaraş Çatova Camii'nin temeli atıldı!

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer ile birlikte Çatova Camii'nin temelini atan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası'na geçerek incelemelerde bulundu.

Hakan Güvençer Kahramanmaraş'taki inşaat çalışmalarını inceledi!

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Elbistan'nda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Güvençer, Hükümet Konağı önünde Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Kocaköse, Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve daire müdürl

Yeni Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer kimdir?

Mustafa Hakan Güvençer, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kahramanmaraş Valiliğine atandı. Peki Yeni Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer kimdir? İşte Kahramanmaraş'ın yeni Valisi Mustafa Hakan Güvençer..

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Şükrü Kocatepe kimdir?

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe kimdir? Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şükrü Kocatepe, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vali Şükrü Kocatepe..

TOKİ Kahramanmaraş Fatih'te başvurular yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 2 adet konut için başvurular yarın başlıyor...

TOKİ Kahramanmaraş Fatih'te başvurular 11 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 2 adet konut için başvurular 11 Mart'ta başlıyor...

Kahramanmaraş'ta belediyeden 20 milyon TL'ye yap işlet devret!

Kahramanmaraş Belediyesi ve Çevre Belediyeler Katı Atık Bertaraf Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği Başkanlığı; geri dönüşüm kapsamında katı atıkların dönüşmesi amacıyla katı atık bertaraf tesislerinin yapımı işletilmesini ihaleye çıkardı

kahramanmaraş valisi kim Haberi

kahramanmaraş valisi kim

Şükrü Kocatepe kimdir?

1952 yılında Uşak'ta doğan Kocatepe, 1969 yılında Uşak Lisesini bitirdi. 1973 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 


İçişleri Bakanlığı adına burslu okuduğu için 16 Ağustos 1973 tarihinde aynı bakanlık emrinde göreve başladı. 


58. dönem Kaymakamlık kursunu takiben sırasıyla, Çiçekdağı, Felahiye, Göle, Datça ve Beyşehir Kaymakamlıkları ile Ordu, Aydın illeri Vali Yardımcılıkları ve Ceyhan Kaymakamlığında bulundu. 1995 yılında atandığı Bitlis Valiliği görevini iki yıl yürüttü. 


Daha sonra Merkez, Şanlıurfa, Giresun ve Kütahya Valiliklerinde bulundu. 13 Aralık 2010 tarihli ve 19295 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Valiler kararnamesiyle Kahramanmaraş Valiliğine atandı ve halen bu görevi yürütmektedir. 


İçişleri Bakanlığınca açılan 5 aylık İngilizce kursu ve İngiltere'de yabancı dil öğrenimini gören Vali Şükrü KOCATEPE evli ve 3 çocuk babasıdır.


Şükrü Kocatepe, 15 Eylül 2014 tarihli ve...