05 / 05 / 2024

kahramanmaraş ve gaziantepin ortasına havalimanı projesi

kahramanmaraş ve gaziantepin ortasına havalimanı projesi

Kahramanmaraş ve Gaziantep’in ortasında bölgeye hitap edecek yeni bir uluslararası havaalanı yapılması için her iki kentin vali, milletvekili ve belediye başkan adayları alan incelemesi yaptı...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya ve Kilis'teki 26 bin 253 afet konutunun kurası bu ay çekilecek!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş ile Gaziantep, Malatya ve Kilis'te konutları yıkılan ya da ağır hasar gören afetzedeler için inşa edilen konutların kuraları bu ay içerisinde çekilecek.

3 ilde 4 arsa ve arazi satılacak! 226.4 milyon TL'lik dev satış!

Antalya, Kahramanmaraş ve Diyarbakır'da yer alan arsa ve araziler satışa çıkarıldı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

Kahramanmaraş, Mardin ve Van'da 10 adet arsa 126 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Kahramanmaraş, Mardin ve Van'da 10 adet arsa satışa sunuluyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta yer alan 4 adet arsa satılıyor. Belediyeler resmen ihale tarihini ve fiyatları açıkladı. İşte arsa satışları ile ilgili detaylar... 

İki ilde satılık 2 arsa!

Kahramanmaraş ve Van'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 17 Ocak ve 24 Ocak'ta yapılacak.

Naci Görür'ün 'Bunların akıbeti de Kahramanmaraş ve Hatay gibidir' dediği 18 kent hangileri?

Prof. Dr. Naci Görür, yaptığı deprem uyarılarıyla sık sık gündem oluyor. Görür, şimdi de 'Bunların akıbeti de Kahramanmaraş ve Hatay gibidir' diyerek 18 kenti açıkladı. Peki akıbeti Kahramanmaraş ve Hatay gibi olan 18 kent hangileri? 

Bakan Işıkhan deprem bölgesindeki sigortalılara müjdeyi verdi: Prim borcu ödeme süresi 31 Mayıs'a ertelendi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde sigorta primini kendisi ödemekle yükümlü vatandaşların, prim borcu ödeme süresinin 31 Mayıs 2024 tarihine ertelendiğini açıkladı.

Deprem bölgesindeki özel okul öğrencilerine destek yapılacak!

Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya şehirleri ile Gaziantep şehrinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde özel okullarda öğrenim gören 40 bin öğrenciye 2023-2024 öğretim senesinde 12 bin 800 Türk Lirası ile 18 bin Türk Lirası arasında değişen tutarlarda desteği sağlanacak.

Kahramanmaraş'ta orta hasarlı binalar için yeni süreç başladı! Ekip kurulacak, masraf ve zaman kaybı olmayacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, orta hasarlı binaların güçlendirme süreçlerinin daha sağlıklı ilerlemesi noktasında yeni bir model ortaya koyduklarını açıkladı ve şehirdeki çalışmaları tek tek anlattı. Peki orta hasarlı binalar için neler değişti?

Konut alımında vatandaşların ilk önceliği depreme dayanıklılık oldu!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş ve Hatay merkezli olarak meydana gelen depremlerden sonra vatandaşlar konut alırken göz önünde bulundurduğu kriterlerin sırasını da değiştirdi. Buna göre dayanıklılık 1. sırayı aldı.

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa satılıyor! Peşinde yüzde 20 indirimle ya da 24 ay vadeyle ödeme fırsatı!

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa, peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Yüzde 25'ini peşin kalanını 24 ay vadeyle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki Kahramanmaraş ve Malatya'daki arsalar için ihale ne zaman? 

TOKİ açıkladı! Kahramanmaraş ve Hatay'da kalıcı konut çalışmaları devam ediyor...

Hatay Valisi Mustafa Masatlı tarafından, "İlde 33 farklı noktada TOKİ çalışmasının sonucu 32 bin 609 konutun tamamlanacağını daha sonra Aralık ayında ise yaklaşık 4 ila 5 bin civarı konutu vatandaşların iskanına açılacağı belirtildi. İşte haberin ayrıntıları...

kahramanmaraş ve gaziantepin ortasına havalimanı projesi Haberi

kahramanmaraş ve gaziantepin ortasına havalimanı projesi


Kahramanmaraş ve Gaziantep’in ortasında bölgeye hitap edecek yeni bir uluslararası havaalanı yapılması için her iki kentin vali, milletvekili ve belediye başkan adayları alan incelemesi yaptı.


Kahramanmaraş ve Gaziantep’in yanı sıra yakın kentlere hizmet edebilecek bölgesel bir havaalanı yapılması için ilk adım atıldı. Kahramanmaraş ve Gaziantepli bürokratlar ile milletvekilleri, belediye başkan adayları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri bugün biraraya gelerek, havalanının yapılması planlanan Karabıyıklı’daki plato alanında inceleme yaptı. Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, milletvekilleri Sıtkı Güvenç, Yıldırım Ramazanoğlu ve Nevzat Pakdil, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, milletvekilleri Şamil Tayyar, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak ve Halil Mazıcıoğlu ile AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan...