04 / 05 / 2024

Kahramanmaraş yeni projeler

Kahramanmaraş yeni projeler

Kahramanmaraş'ın ihtiyaçlarına cevap veremez hale gelen, 1980'li yıllardan kalma imar planını değiştirerek, 30 yıllık projeksiyonla 2040 yılına kadar şehrin geleceğini planlandı. Onaylanan yeni imar Planı uyarınca yer tahsisi gerçekleştirildi.

Konutta stoklar azalıyor, yeni projeler yolda!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, gayrimenkul sektöründe 2018'den bugüne kadar azalan yapı ruhsatı sayısı ve daralan konut stoklarına istinaden geliştiricilerin gelecek sene yeni projeler için hazırlıklarını hızlandıracağını aktardı. İşte Soner Keleş'in yazısı

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan’da 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Elbistan!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Elbistan Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit’te 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Afşin’de 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Afşin Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 400'e yakın ucuz konut geliyor! Kahramanmaraş'ın o ilçeleri için son dakika müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta inşa edeceği yeni projeler için düğmeye bastı. Peki tarihlerin tek tek açıklandığı TOKİ Kahramanmaraş projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ'den Kahramanmaraş'a son dakika ucuz konut müjdesi! Kahramanmaraş'ın o ilçesine 210 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projesi Kahramanmaraş'ta hayata geçirilecek. İşte Kahramanmaraşlıların yüzünü güldüren TOKİ projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 158 yeni konut geliyor! TOKİ Afşin ihalesi yarın!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kahramanmaraş Afşin'de 158 konutluk yeni proje inşa edecek.

Mustafa Andıç: İnşaat malzemelerine erişilemezse yeni projeler azalacak!

İMKON'un yüksek çimento fiyatlarına karşı başlattığı iş bırakma eylemine İMSİAD'dan destek geldi. İMSİAD'ın Başkanı Mustafa Andıç, “Yeni projeler azalıyor. Bu noktada inşaatı devam edenler malzemeye erişemezlerse yeni projeler iyice azalacak.” dedi.

Yeni projeler raftan iniyor!

İnşaat sektöründe stoklar tükenmeye başlayınca yeni yatırımlar artmaya başladı. Birçok yeni proje ön talep toplamaya başladı. İşte ön talep toplayan projeler...

Yeni projeler raftan iniyor!

Konut stoklarını yavaş yavaş eriten inşaat firmaları yeni projelerini raftan indiriyor...

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden yeni proje atağı!

İlk konut projesindeki teslimleri için hazırlıklara başlayan CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, yeni projeler için de harekete geçti.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş yeni projeler Haberi

Kahramanmaraş yeni projeler


Kahramanmaraş göç ve nüfus artışı gibi nedenlerle gecekondulaşma sonucu plansız gelişen yerlerin daha sağlıklı bir alana dönüştürülmesi, eski ve işlevini yitirmiş sanayi alanlarının daha kullanışlı bir hale getirilmesi, tarihi özelliği olan alanların restore edilmesi ve doğal afetler ve risk taşıyan alanların dönüştürülmesi gibi kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirdi. 


Jeoteknik haritası çıkarıldı Kahraman Maraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, "Yeni İmar Planı kapsamında Kahramanmaraş merkezde 28.476 hektar alamn jeolojik-jeoteknik çalışmasını yaptık. Kuyu yerlerini belirleyip 350 adet sondaj çalışması yaparak, 3500 adet toprak ve kaya numunesi aldık. Aldığımız toprak ve kaya numunelerini Ankara'da İller Bankası laboratuarlannda jeoteknik deneylere tabi tuttuk" dedi. 


Yeşil alan 6 kat arttı Belediye Başkanı Poyraz, Cumhuriyet tarihinde yapılan toplam parkların 3 katını 10 yıl içerisinde yaparak, vatandaşlarımızın huzur ve güvenle...