03 / 05 / 2024

kahramanmaraş yeni stadyum

kahramanmaraş yeni stadyum

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İletişim Ofisi, Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nun yerine yeni bir stadyum yapılması ve bu stadyumun kendi kendini finanse edebilecek bir şekilde tasarlanması kararı aldığını bildirildi. 

Kahramanmaraş'ta orta hasarlı binalar için yeni süreç başladı! Ekip kurulacak, masraf ve zaman kaybı olmayacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, orta hasarlı binaların güçlendirme süreçlerinin daha sağlıklı ilerlemesi noktasında yeni bir model ortaya koyduklarını açıkladı ve şehirdeki çalışmaları tek tek anlattı. Peki orta hasarlı binalar için neler değişti?

TOKİ Kahramanmaraş 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Bir ilçeye 697 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Bir ilçeye tam 697 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı! Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı. Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek. 

TOKİ Kahramanmaraş projesi için Mart 2023 müjdesi! 697 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Kahramanmaraş projesi için Mart 2023 müjdesi geldi... 697 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'nin deprem gerçekliği yeniden gündeme oturdu. Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Diğer illere de yayılacak mı? Kahramanmaraş’taki binalar için yeni uygulama!

Büyük deprem felaketinin merkez üssü Kahramanmaraş’ta yeni bir uygulama başlatıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı tarafından başlatılan bu yeni uygulama ile binalar hakkında artık herkes bilgi sahibi olabilecek.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı! Tam 261 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı... Tam 261 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için yeni tarih belli oldu! Tam 697 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş 2023 projesi için yeni tarih belli oldu... Tam 697 yeni konut geliyor...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için müjde geldi! İki projede 121 yeni konutun aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlğının Kahramanmaraş projesi için son dakika müjdesi geldi. TOKİ Kahramanmaraş projesi için müjde geldi! İki projede 121 yeni konutun aman kaçırmayın...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için tarih belli oldu! 697 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş projesi için tarih belli oldu! 697 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Kahramanmaraş projesi 2022 detayları...

TOKİ'den Kahramanmaraşlılara 250 yeni konut müjdesi! Bu tarihi kaçırmayın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projesi kapsamında 250 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ Kahramanmaraş projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 121 konutluk 2 yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projelerin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 697 yeni konut geliyor! 

Dar gelirliler için toplamda 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta da 697 konut inşa edecek. 

kahramanmaraş yeni stadyum Haberi

kahramanmaraş yeni stadyum

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İletişim Ofisi tarafından, Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nun yerine yeni bir stadyum yapılması ve bu stadyumun  kendi kendini  finanse edebilecek bir şekilde tasarlanması kararı alındığı bildirildi. 

Haber46'da yer alan habere göre konuyla ilgili Kahramanmaraş Milletvekilleri İlerişim Ofisi tarafından yapılan açıklama şu şekilde: 

"Gençlik ve Spor Bakanımız ile şehrimizdeki sporseverlerimizin ve kamuoyunun beklentisi olan yeni stadyum konusu görüşülmüştür. Malum olduğu üzere 1982 yılında faaliyete geçen 12 Şubat stadyumumuz 2.000 kapalı, 2.500 maraton, 6.500 kale arkası olmak üzere toplam 11.000 seyirci kapasitelidir. İlimiz takımlarından Kahramanmaraşspor TFF 2. Ligi, 1920 Maraşspor ise Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmektedir. Mevcut stadyumumuz 34000 metrekare alanda ve şehir merkezinde kalmıştır. Gençlik ve Spor Bakanımız ve ardından Yatırımlar Genel Müdürümüzle yaptığımız görüşmeler sonucunda, 12 Şubat Stadyumunun ekonomik...