30 / 04 / 2024

Kahramanmaraş yolları

Kahramanmaraş yolları

AK Parti Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'a 4 yeni millet bahçesi müjdesi verdi.

Türk Hava Yolları'nın deprem konutları ne oldu?

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depreminde depremzedelere 1000 konut inşa etme sözü vermişti. Bu sözü anımsatan ünlü havalimanı muhabiri Ali Kıdık, "Tam 360 gün geçti ama ne bir arsa alındı ne bir çivi çakıldı" dedi.

Türk Hava Yolları  deprem bölgesinden İstanbul'a olan uçuşları 100 TL'ye sabitledi!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'yi salladı. Türk Hava Yolları Basın Danışmanı Yahya Üstün, 13 Şubat'a kadar Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ'dan İstanbul'a 100 TL olarak sabitleneceğini duyurdu.

Depremden sonra hangi yollar kapalı? Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman KGM kapalı yollar haritası

Depremden sonra hangi yollar kapalı sorusu merakla sorulmaktadır. Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki deprem sonrası kapanan yollar araştırılıyor. İşte detaylar!

Kahramanmaraş Demokrasi Meydanı’nda çalışmalar son aşamada!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kent Meydanı ve Yakın Çevresi Yolları Trabzon Caddesi Düzenlemesi Yapım İşi projesi kapsamında Demokrasi Meydanı'nda hummalı bir çalışma yapılıyor.

Kahramanmaraş Ekinözü'nde yollar genişletiliyor!

Kahramanmaraş’ın önemli merkezlerinden olan Ekinözü ile Ilıca’yı birbirine bağlayan yolda, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin başlattığı yol çalışmaları hızla devam ediyor. Çift yönlü olarak sürdürülen çalışmalar sunucunda iki merkez arasındaki yol 8 metre genişliğe çıkarılacak

Kahramanmaraş'ın yolları genişletiliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü nezaretinde yapılan çalışmalarda Türkoğlu İlçesi Büyükimalı-Çakıroğlu Mahalleleri arasındaki grup yolunda devam ediyor.

Kahramanmaraş'ın yolları modernize ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, il genelinde başlattıkları sıcak asfalt kaplama çalışmaları sayesinde yolları modernize etiklerini ve çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

TOKİ Kahramanmaraş Fatih'te başvurular yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 2 adet konut için başvurular yarın başlıyor...

Kadıköy'de hafta sonu bazı yollar trafiğe kapatılacak!

Kadıköy'de hafta sonu yapılacak toplantılar nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Fatih'te başvurular 11 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 2 adet konut için başvurular 11 Mart'ta başlıyor...

3. köprü ve yolları üzerindeki araziler kamulaştırılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım: 3. köprü ve bağlantı yolları üzerinde 2 bin hektarlık bir arazi yol yapmak amacıyla kamulaştırılıyor

Kahramanmaraş'ta belediyeden 20 milyon TL'ye yap işlet devret!

Kahramanmaraş Belediyesi ve Çevre Belediyeler Katı Atık Bertaraf Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği Başkanlığı; geri dönüşüm kapsamında katı atıkların dönüşmesi amacıyla katı atık bertaraf tesislerinin yapımı işletilmesini ihaleye çıkardı

Kahramanmaraş'da Katı Atık Depolama Tesisi ihalesi 20 milyon TL!

Kahramanmaraş'ta yap işlet devret modeli ile Katı Atık Depolama Tesisi ihalesi 13 Nisan 2013 tarihinde yapılacak...

Kahramanmaraş yolları Haberi

Kahramanmaraş yolları

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresi’nde konuştu. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Kahramanmaraş'a yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulunan Erdoğan, eğitimde 6 bin 146 yeni derslik inşa ettiklerini, şehre ikinci devlet üniversitesi olan Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesini kurduklarını, yükseköğrenim öğrencileri için 4 bin 465 yatak kapasiteli yurt binalarını inşa ettiklerini söyledi. 

Şehrin her bir noktasına farklı branşlarda 39 spor tesisi yaptıklarını da dile getiren Erdoğan, 4 tesisin inşasının sürdüğünü aktardı.

Kahramanmaraş için 4 millet bahçesi projesi bulunduğundan bahseden Erdoğan, Elbistan'da içinde millet kıraathanesinin de olduğu millet bahçesini tamamladıklarını, Türkoğlu Şekeroba Millet Bahçesi'nin yapımının sürdüğünü, 12 Şubat Millet Bahçesi'nin ihalesinin, Pazarcık Millet Bahçesi'nin ise yer tesliminin yapıldığını, bu millet bahçelerinin de en kısa süre içerisinde...