21 / 05 / 2024

kahramanmaraşta orman yangını

kahramanmaraşta orman yangını

Kahramanmaraş 'ta yangın çıktı, rüzgarın etkisiyle de büyüyen yangında 5 dekar zeytinlik alan zarar gördü, yangın yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

Kahramanmaraş'ta Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen konutların inşaatı tam gaz!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ta, "Yerinde Dönüşüm Projesi" kapsamında sağlanan hibe ve kredi destekleri ile konutların inşası tam gaz devam ediyor...

Kahramanmaraş'ta yerinde dönüşüm için 35 bin 395 başvuru yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen 11 ilin hızla ayağa kaldırılması ve afetzedelerin evlerine kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi için Kahramanmaraş'ta şu ana kadar 35 bin 395 başvuru yapıldı.

Kahramanmaraş'ta hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğal gaz verildi! 

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta arızaların giderilmesinin ardından hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğalgaz verildi.

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

Manavgat'ta orman yangınında zarar görenler yeni evlerine kavuşuyor!

Antalya Manavgat'ta 28 Temmuz 2021 tarihinde başlayan ve 10 gün sonra kontrol altına alınan yangınlarda konutları yanan afetzedeler, yeni evlerine kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm konutları yükseliyor!

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı, Hayrettin Güngör, Kurtlar ve Saçaklızade'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Kahramanmaraş'ta inşaatın 5. katından düşen işçi öldü!

Kahramanmaraş'ta çalıştığı inşaatın 5'inci katından düşerek yaralanan işçi hayatını kaybetti...

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm inşaata can suyu oldu!

Türkiye’de 7 milyon Kahramanmaraş’ta 100 bin dönüm üzerinde alana yapılacak kentsel dönüşüm tüm hızıyla sürüyor. Etap etap alınan bölgelerdeki konutlar sahiplerine teslim edilirken, yeni yapılan binaların dönüşümü de devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm süreci nasıl işledi?

Şüphesiz 2012 yılından beri Kahramanmaraş’ta en çok konulan konulardan birisi kentsel dönüşüm. Peki, şehirler ve gayrimenkul sahipleri açısından bir fırsat olan kentsel dönüşümde ne tür yanlışlıklar yapılıyor.

Hatay'da orman yangını!

Hatay'ın Dörtyol İlçesinde Çökek Yaylası Kırmızıburun mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında 5 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Söndürülen yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Zonguldak Alaplı'da orman yangını meydana geldi!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde kontrol altına alınan orman yangınında soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, yaptığı açıklamada, orman örtüsünde etkili olan yangında soğutma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Zonguldak'ta orman yangını!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. İlçeye bağlı Kocaman köyünde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangının ardından bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kastamonu'da orman yangını!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde çıkan orman yangını, kuvvetli lodos nedeniyle güçlükle kontrol altına alındı. Kuğu köyü Çiftlik Mahallesi'nde ormanlık alanda, yüksek gerilim hattından çıkan kıvılcım yangına neden oldu.

kahramanmaraşta orman yangını Haberi

kahramanmaraşta orman yangını


Kahramanmaraş'ta yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Çakırlar köyündeki zeytinlikte henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, Türkoğlu Orman İşletme Şefliğine bağlı 2 arazöz ile 20 yangın söndürme işçisi ve köylüler müdahale etti.


Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangında, yaklaşık 5 dekar zeytinlik alanın zarar gördüğü...