15 / 05 / 2024

kahramanmaraşta satılık iş yeri

kahramanmaraşta satılık iş yeri

Kahramanmaraş Yenişehir mahallesinde 693 metrekare alana sahip depolu iş yeri 1 milyon 17 bin TL'ye açık arttırmayla satılacaktır...

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Yavuz tarafından kuruldu.

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Vp Turizm İnşaat Taşımacılık İşletme İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Vp Turizm İnşaat Taşımacılık İşletme İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Natalia Drumea, Nurıya Temel, Oksana Taylan ve Oxana Prıtoulenko ortaklığında kuruldu.

Lüx Barış Turizm Seyahat Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüx Barış Turizm Seyahat Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adriana Ozdolanbay tarafından kuruldu.

Taban Seire Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taban Seire Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Önen, Miralıakbar Zawareh Basmenj ve Morteza Moghbeli ortaklığıyla kuruldu.

Bosphorus Lıne Turizm Organizasyon Emlak Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Lıne Turizm Organizasyon Emlak Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bedirhan Alkan ve Erol  Kıtay ortaklığında kuruldu. 

Regans Turizm Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Regans Turizm Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vachagan  Balasanyan tarafından kuruldu. 

Şişli Vogue Bomonti satılık ev!

Şişli Vogue Bomonti satılık ev fiyatları metrekare birim olarak 5 bin 400 TL'den başlıyor. Proje Ayse Yapı imzası taşıyor...

Muğla Milas'ta 14,2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Milas Belediye Başkanlığı satılık 5 arsayı 14 milyon 232 bin 304,8 TL'den satışa sunuyor. İhale konusu taşınmazların satış işlemi işinin ihalesi 8 Haziran 2017 Perşembe günü saat 13:30’da yapılacak.

Baytna Emlak İnşaat Turizm Reklam Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baytna Emlak İnşaat Turizm Reklam Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Şerif Özcan ve Saquer A Kh E Alhashash ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Bağcılar'da kuruldu.

Nef Topkapı İŞ GYO satılık daire!

Nef Topkapı İŞ GYO satılık daire tipleri stüdyodan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Toplam 3 bin 565 tane daireden oluşacak olan proje Eski Şişecam Fabrikası arazisinde inşa edilecek.

kahramanmaraşta satılık iş yeri Haberi

kahramanmaraşta satılık iş yeri

Kahramanmaraş Yenişehir mahallesinde 693 metrekare alana sahip depolu iş yeri Kahramanmaraş 1. İcra Müdürlüğü tarafından açık arttırmayla satılacaktır. 


Toplam değeri 1 milyon 17 bin TL olan işyerinin satışı 7 Aralık 2012 tarihinde saat 10:30'da Kahramanmaraş Adliyesi mezat salonunda gerçekleşecektir. İkinci arttırma 17 Aralık 2012 tarihinde aynı saat ve yerde yapılacaktır.


Detaylı bilgi için