06 / 07 / 2024

Kahramanmaraşta yapılacak Sosyal Yaşam Merkezi

Kahramanmaraşta yapılacak Sosyal Yaşam Merkezi

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, down sendromlu çocuklar için Sosyal Yaşam Merkezi kuracaklarını söyledi. Mahçiçek, Kahramanmaraş 'ta bir ilki daha hayata geçirdiklerini ve önemli bir proje olduğunu açıkladı.

Onikişubat Belediyesi'nden Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Bakan Özhaseki açıkladı! Kahramanmaraş'a yeni bir şehir meydanı yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkezi Kahramanmaraş'a yapılacak şehir meydanı projesinin hazır olduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Seçim biter bitmez yapılacak zamlar netleşti! 

Türkiye geçtiğimiz hafta seçime gitti. Milletvekili seçimi sonuçlandı. Geriye, cumhurbaşkanlığı için 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur var. İşte adayların vaatleri...

TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek! 7-13 Ocak Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak!

TOKİ sosyal konut projesinin kura çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek. Bu kapsamda Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak. İşte detaylar...

TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak?

TOKİ, 25 Ekim’de atılacak olan temel atma töreni gündemden düşmüyor. Peki TOKİ 25 Ekim temel atma töreni saat kaçta yapılacak? TOKİ temel atma töreni hangi illerde olacak? İşte detaylar!

6 soruda TOKİ Adıyaman Sosyal Konut Projesi 2022! Adıyaman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adıyaman 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Adıyaman projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

6 soruda TOKİ Elazığ Sosyal Konut Projesi 2022! Elazığ ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Türkiye’de herkesin heyecanla beklediği TOKİ Elazığ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Elazığ projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Elazığ 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

6 soruda TOKİ Gümüşhane Sosyal Konut Projesi 2022! Gümüşhane ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Türkiye’de herkesin merakla beklediği TOKİ Gümüşhane 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Gümüşhane projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Gümüşhane 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

6 soruda TOKİ Kırıkkale Sosyal Konut Projesi 2022! Kırıkkale ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Kırıkkale 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Kırıkkale projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Kırıkkale 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

6 soruda TOKİ Mardin Sosyal Konut Projesi 2022! Mardin ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Mardin 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Mardin projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Mardin 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

6 soruda TOKİ Yozgat Sosyal Konut Projesi 2022! Yozgat ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Yozgat 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Yozgat projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Yozgat 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

6 soruda TOKİ Tunceli Sosyal Konut Projesi 2022! Tunceli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Tunceli 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Tunceli projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Tunceli 2022 hangi ilçelerde yapılacak? 

6 soruda TOKİ Kahramanmaraş Sosyal Konut Projesi 2022! Kahramanmaraş ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla beklenen yüzyılın projesi olarak tanımladığı TOKİ ucuz konut projesinin ayrıntılarını halk ile paylaştı. Peki, TOKİ 2022 Kahramanmaraş'ta kaç konut inşa edilecek? TOKİ 2022 Kahramanmaraş'ta konut fiyatları ne kadar? İşte TOKİ 2022 Kahramanmaraş Sosyal Konut pro

Kahramanmaraşta yapılacak Sosyal Yaşam Merkezi Haberi

Kahramanmaraşta yapılacak Sosyal Yaşam Merkezi

Belediye ekibi tarafından hazırlanan projenin Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından desteklendiğini dile getiren Mahçiçek, down sendromlu çocukların daha iyi eğitim almaları ve sosyal yaşama adapte olmaları için önem taşıdığını vurguladı. 



Proje kapsamında, down sendromlu bireylerin iyi ve doğru eğitim almaları, öğrenme yeterliliklerinin artırılmasını amaçlandığını dile getiren Mahçiçek, şunları kaydetti: Çocuklarımız için ihtiyaç duyulan fiziksel mekanların tasarım çalışmalarına başladık. Bu çalışmaları yaparken de uzmanlardan faydalanacağız. Proje kentimiz, hatta bölgemiz için de bir ilk olacak. 


Sabah...