27 / 04 / 2024

Kahramanmraş Teleferik inşaatı

Kahramanmraş Teleferik inşaatı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin kentte hayata geçireceği Teleferik için ilk kazma vuruldu. Proje 2 kilometre uzunluğunda olacak.

Sapanca Kırkpınar'daki teleferik inşaatı durduruldu!

Sapanca Kırkpınar'da yapılmaya başlanan teleferik projesi için Sakarya 2. İdare Mahkemesi, yürütmenin durdurulması kararını verdi...

Antalya Tünektepe'deki teleferik inşaatı ihalesini kim kazandı?

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kentin 618 rakımlı noktası Tünektepe'de yarım kalan teleferik inşaatının tamamlanması için 13 Ocak'ta yaptığı ihale sonuçlandı. Projenin ihalesi, 6 milyon 950 bin TL'lik teklifiyle Osman Uluç İnşaat'ın oldu.

Manisa teleferik projesi inşaatı Nisan ayında başlayacak!

Manisa'da, yıllardır hayali kurulan teleferik projesi inşaatı, Nisan ayının ilk haftasında başlıyor. İhaleyi alan Tekinalp Şirketler Grubu, teleferik firması Avusturyalı Doppelmayr şirketi ile sözleşme imzaladı.

Reşat Kasap: Teleferik projesinde inşaat aşamasına geçmeyi planlıyoruz!

Rize'nin incisi teleferik projesinde yapım için kamulastırıldı. Söz konusu kamulaştırma sonrasında Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap: Teleferik projesinde inşaat aşamasına geçmeyi planlıyoruz, dedi.

Balçova’daki teleferik tesislerinin inşaat ve kurulum çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Balçova’daki yeni teleferik tesisleri için gerekli yıkım ve temizlikleri yaptıktan sonra inşaat ve kurulum çalışmalarına başladı. Saatte 1200 yolcu taşıyacak yeni teleferiğin kabinleri, gökkuşağı renklerinde olacak.

Balçova Teleferik'in inşaatı için Orman Genel Müdürlüğünden onay geldi!

Altı yıl kapalı kaldıktan sonra Nisan ayında temeli atılan Balçova Teleferik Tesisleri 'nin inşaatının başlaması için Orman Genel Müdürlüğü 'nden beklenen onay nihayet geldi.

Teferrüç İstasyonu'nda teleferik inşaat çalışmaları başladı!

Yeni teleferiğin inşaatı süren Teferrüç İstasyonu´nda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bu yaz Bursalılar, modern teleferikle buluşmuş olacak" dedi...

Ordu Belediyesi teleferik inşaatı yaptıracak

Ordu Belediyesi, Merkez Boztepe arasında teleferik inşaatı yaptıracak

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Kahramanmraş Teleferik inşaatı Haberi

Kahramanmraş Teleferik inşaatı


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Teleferik Projesi için ilk adım atılarak yıkım çalışmaları başladı.


Büyükşehir Belediyesi’nin teleferik projesi için ilk önce projesi çizilmiş ve ardından kamulaştırma çalışmaları başlamıştı.


Yapılan kamulaştırma çalışmalarının ardından ve yıkım çalışmalarına başlandı.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Fen İşleri Şube Müdürlüğü ekiplerince başlanılan yıkım çalışmaları imar planına göre Kale batısındaki havai hat teleferik istasyon alanı olarak tanımlı alanda 29 adet parsel kamulaştırma kapsamında olup yıkım çalışmaları bu parselleri kapsıyor.


Bu minval üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un projeleri arasında yer alan teleferik projesini inşa etme yolunda yıkım çalışmalarına başlandı.


Şehrimize turizm, ulaşım ve ekonomik alanda katkı sağlayacak olan teleferik projesi Kahramanmaraş Kalesi, batısında Acemli Camii ve Kale açık otopark üçgen içerisinde kalan alanda teleferik başlangıç istasyonu ve...