17 / 05 / 2024

Kaıs Abbara İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Kaıs Abbara İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Kaıs Abbara İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Kaıs Abbara tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Esenler'de kuruldu.

Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları son dakika! 8 Mayıs altın fiyatları

Kapalıçarşı İstanbul altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün ''Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 8 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

Simge Söve İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simge Söve İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Seydullah Cüre tarafından kuruldu.

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Sürer tarafından kuruldu.

Süvari İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Süvari İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Süvari tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe yeni sistem! Denetimler artırılacak, kaçak faturanın önüne geçilecek! O tarihten itibaren başlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yıkılan binalar, inşaat yapımında kullanılan malzemenin kalitesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Binaların güvenirliğini artırmak için yeni sistem geliyor. Bu sistem ile denetimler artırılacak ve kaçak faturanın önüne geçilecek...

İnşaat sektörü 2024'ten umutlu! İnşaat malzemesi ihracatının yükselmesi bekleniyor! 

Türkiye İMSAD tarafından düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısının 55’incisi, ‘Ekonomide Rasyonel Zemine Dönüş Süreci; İnşaat Sektörü ve Malzeme Sanayisi için Beklentiler’ başlığı altında gerçekleştirildi. Toplantıda 2024 yılına ilişkin inşaat malzemeleri ihracatının yükselmesi bekleniyor. 

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celal Kacır ve Celil Kacır ortaklığında kuruldu.

Takdir ve teşekkür belgesi kaç puanla alınır? 2023 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf takdir ve teşekkür ortalaması kaç?

Okulların kapanmasına kısa zaman kala öğrenciler takdir ve teşekkür belgesini kaç puanla alacaklarını merak ediyor. Peki, Takdir ve teşekkür belgesi kaç puanla alınır? 2023 5,6,7,8,9,10,11,12. sınıf Takdir ve teşekkür ortalaması kaç? İşte detaylar...

Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları

Seçime son bir gün kalırken seçim öncesinde altın fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları bu hafta son dört ayın en büyük kaybını  yaşadı. Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Mayısım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayısım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Şentürk tarafından kuruldu.

10 Mayıs 2023 altın kaç TL? Bugün gram, çeyrek altın ne kadar? 10 Mayıs 2023 Ons altın fiyatı!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.410,01 liradan satılıyor. 10 Mayıs 2023 yani haftanın üçüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 10 Mayıs altın fiyatları!

Kaıs Abbara İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Kaıs Abbara İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Kaıs Abbara İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Kaıs Abbara tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Esenler'de kuruldu.


Kaıs Abbara İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a.   Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, almak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b   Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek vekiraya vermek. c.  Türkiye sınırları...