02 / 05 / 2024

Kalamış Marina fiyatları

Kalamış Marina fiyatları

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nın 30 yıl süreyle işletme hakkı devri yöntemiyle özelleştirilmesi ihalesinin galibi, Koç Grubu bünyesinde bulunan TekArt Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri oldu.

Marina fiyatları katlandı: Monaco'da günlük 650 Euro'ya bağlanabilen tekne, Göcek'te 1.200 Euro'ya bağlanıyor!

Yüksek talebe kapasite sebebiyle yanıt veremeyen Türk marinalarında fiyatlar yükselişe geçti. Teknelerin rotaları da farklı ülkelere çevrildi. Sektör kapasitelerde yüzde 50 yükseliş ile yatırım talep etti. 

Şerdil Odabaşı'ndan Kalamış Marina'nın özelleştirilmesine tepki!

Kalamış Marina, Cumhurbaşkanlığı kararı ile özelleştiriliyor. Cumhurbaşkanlığı kararıyla Kalamış Marina'nın özelleştirmesine ilişkin Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Odabaşı'ndan tepki geldi. Odabşı, marina ile ilgili soruları yanıtladı.

Marina Towers'ta 2018 fiyatlarıyla son günler!

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Marina Towers'ta 2018 fiyatlarıyla konut sahibi olabilmek için son günler...

Marina Towers fiyatları 2019!

Ankara'da Çankaya'da yer alan Marina Towers projesinde 2018 fiyatları için son fırsat. Projede fiyatlar 424 bin TL'den başlıyor....

Mirage Marina Bodrum'da fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor!

Mirage Marina Bodrum Projesi sahibi Mustafa Şat, projeye başladıkları ilk günden bu yana fiyatların TL olarak belirlendiğini söyledi. Şat, projede fiyatların 450 bin TL'den başladığını söyledi.

Siltaş Marina fiyatları 2018!

Siltaş Marina fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Siltaş Yapı Pendik Marina’nın karşısında inşa ettiği yeni projesi Siltaş Marina’yı dün lanse etti.

Marina 24 fiyatları 640 bin TL’den başlıyor!

Mimaroba'da 30 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Marina 24 projesinde fiyatlar 640 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Marina 24 Büyükçekmece daire fiyatları!

24 Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Mimaroba'da hayata geçirilen Marina 24 projesi "İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?" sloganıyla tanıtılıyor. İşte, Marina 24 Büyükçekmece daire fiyatları...

Marina 24 fiyatları 2018!

Marina 24 projesi, 24 Gayrimenkul tarafından İstanbul Büyükçekmece ilçesine bağlı Mimaroba'da hayata geçiriliyor. Marina 24 fiyatları 2018 haberimizde yer alıyor. 

Sinpaş Marina Ankara güncel daire fiyatları 2018!

Vadi ve Eymir Gölü manzaralı olarak tasarlanan Oran Marina Ankara Evleri'nde 2018 daire fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları 2018!

İlk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

Marina Ankara Sinpaş Evleri güncel ev fiyatları!

Sinpaş Yapı imzasıyla Ankara'da hayata geçirilen Marina Ankara projesinde yüzde 15 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede ev fiyatları 422 bin 700 TL'den başlıyor...

Marina Ankara Sinpaş güncel ev fiyatları!

Ankara Çankaya'ya bağlı Oran'da yer alan Marina Ankara projesinde daire fiyatları 422 bin 700 L'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak..

Kalamış Marina fiyatları Haberi

Kalamış Marina fiyatları

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nın 30 yıl süreyle işletme hakkı devri yöntemiyle özelleştirilmesi ihalesinin galibi, Koç Grubu bünyesinde bulunan TekArt Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri oldu.



Halihazırda limanı işleten grup, yedi şirketin yarıştığı ihaleden en yüksek teklif olan 664 milyon dolar ile galip ayrıldı. Şimdi tüm gözler Kalamış Marina'da gerçekleştirilecek yenileme faaliyetlerine odaklanmış durumda. Aldığımız bilgiye göre, işletici firma, marinadan hizmet alan tekne sahiplerine birer yazı gönderdi. Bu yazıda marinanın yenileme programına göre kapalı tutulacağı tarihler ifade edildi. Buna göre, Kalamış Marina, Eylül 2015'ten itibaren üç yıl içinde yenilenecek. Dev bir proje kapsamında yürütülecek çalışmaların 2018 ortasında bitirilmesi planlanıyor. İnşaatla birlikte limanın kapasitesi ve hizmet verimi yükseltilecek. Aynı zamanda ticari ünitelerin sayısı da artırılacak. Yeni ticari ünitelerin getirilmesi ile Bodrum...