11 / 05 / 2024

Kalben Derneği Kocaeli binası

Kalben Derneği Kocaeli binası

Kalben Derneği Kocaeli Şubesi’nin hizmet binası kent protokolünün katılımıyla açıldı. Bina Zöhre Aracı anısına, Aracı ailesi tarafından derneğe bağışlanmıştı..

Kalben Derneği’nin Kocaeli binası açıldı!

Kalben Derneği Kocaeli Şubesi’nin hizmet binası kent protokolünün katılımıyla açıldı. Bina Zöhre Aracı anısına, Aracı ailesi tarafından derneğe bağışlanmıştı..

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği dönüşümü konuştu!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, paydaş katılımcılarla birlikte kentsel dönüşüm ve imarda yeni yapılaşma konusundaki çalışmalarını sürdürüyor. Zekai İren'in başkanlığını yaptığı dernek yönetimi önderliğinde, üçüncü kez bir araya gelindi.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nden Hüseyin Ayaz’a ziyaret!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren ve yönetimi Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı ziyaret etti. İren, Yönetim Kurulu Üyelerini tanıtarak başladığı ziyarette, “İmarda Yapılaşma Şartları” konulu toplantıdan da kısaca bahsetti

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nden Mehmet Ellibeş’e ziyaret!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği (KYMD) Başkanı Zekai İren ve Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Kocaeli Emlakçılar Derneği olağan üstü kongreye gidecek!

Kocaeli Emlakçılar Derneği ikiye bölündü. Dernek olarak oda olma yolunda yoğun çalışma yürütülüyor. Emlakçılar 3 ay sonra olağan üstü kongreye gidecekler.

Kocaeli Emlakçılar Derneği kongreye gidiyor!

Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu, 26 Aralık’ta kongre yapacaklarını duyurdu.Kocaeli Emlakçılar Derneği (KEM-DER), 26 Aralık’ta fuar içindeki Sivil Toplum Merkezinde olağan kongresini yapacak.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği kuruldu!

KOTO’nun öncülüğü ile kurulan Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği’nin 18 kişilik kurucu yönetimi belirlendi.Derneğin başkanlığını eski belediye başkanlarından Metin Alan üstlendi. Dernek projesine Gebze Ticaret Odası’da destek veriyor.

Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği toplantı düzenledi!

İzmir Mardinliler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak, Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği'nin düzenlediği toplantıya katıldı. Irmak, "Federasyon olarak kentsel dönüşümün takipçisi olacağız" dedi.

Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği kuruldu!

İzmir' in en büyük kentsel dönüşüm merkezlerinden Karabağlar' da, yeterli bilgi alamadığını, görüşlerinin sorulmadığını öne süren bir grup halk, "Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği"ni kurdu...

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği kuruldu!

Türkiye ve dünyanın en önemli gündem maddelerinden biri olan enerji ve ısı tasarrufu alanında önemli bir adım daha atıldı. Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) faaliyete geçti.

Enerji Tasarrufu Derneği kuruldu!

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) tarafından yapılan açıklamaya göre, Derneğin hizmet kapsamı Türkiye'de enerji ve ısı tasarrufu bilincini artırmak ve bu amaçla kamu yararına etkinlik göstermek olacak...

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni binası hizmete açıldı!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ASİAD) yeni binası, aralarında milletvekilleri, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de bulunduğu çok sayıda katılımcının yer aldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yelken sporu ile turizmi güçlendiriyor!

Sporcu Deniz Öksüz ve Antrenör Cemal Özdiyar, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) yönetimini ziyaret ederek yelken sporuna verdikleri destekten dolayı yönetim kurulu adına ALTİD Başkanı Burhan Sili’ye teşekkür plaketi verdi.

Kalben Derneği Kocaeli binası Haberi

Kalben Derneği Kocaeli binası

Genel başkanlığını Pelin Çalışkanoğlu Ekşi, Kocaeli Şube Başkanlığını Feyza Ekşi’nin yaptığı Koruma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği’nin (KALBEN) Kocaeli Şube binası bugün törenle açıldı. İzmit Ruşen Hakkı Caddesi Dut Sokak’ta bulunan bina Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilip KALBEN Derneği’ne tahsis edildi. Bina Zöhre Aracı anısına, Aracı ailesi tarafından derneğe bağışlandı.  

Özgür Kocaeli'de yer alan habere göre, programa; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Zekeriya Özak, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Yardımcısı Gülcan Kocabıyık, Aracı ailesi adına Zümran Aracı, İbrahim Vefa Aracı, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can ve çok sayıda davetli katılım sağladı. Açılış dernek binası önünde gerçekleşti. Zöhre Aracı’nın torunu Zümran Aracı yaptığı...