17 / 05 / 2024

kaldırım çalışması

kaldırım çalışması

Çankırı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kentin birçok noktasında başlattığı bordür, karo ve kaldırım çalışmalarını hızlandırıyor...

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki 11 işletme kaldırılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki 11 işletmenin kaldırılması çalışmasına başladı.

Silivri'de yıkım çalışması yapılan binadan düşen işçi yaralandı!

İstanbul Silivri'de deprem sonrası boşaltılan binada yıkım çalışması yapan inşaat işçisi, 3. kattan düşerek yaralandı.

Çetin Oktay Kaldırım: Deprem bölgelerinde yatay mimari önemli!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım yaptığı açıklamada, deprem bölgelerinde yatay mimarinin önemine de değindi.

Diyarbakır Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor!

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor...

Üsküdar'da bina yıkım çalışmasında 2 işçi yaralandı!

Üsküdar'da bir binanın yıkım çalışmasında kopan beton blok sonucunda 2 işçi yaralandı. Tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Çetin Oktay Kaldırım: Elazığ'a yapılacak 20 bin konutla yapı stoku yenilenecek!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yapılacak 20 bin konutla yapı stokunun yenileneceğini, dayanıklı binalar yapılacağını belirtti...

Elazığ'da köklü bir dönüşüm çalışması başlatacağız!

Çevrecilik ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum TOKİ'nin 400 konut yapımı için projelendirme çalışmasına başladığını belirterek; "Bir de elimizde 400 rezerv konut var. Bunları da bilhassa binaları yıkılan vatandaşlarımızla görüşmek suretiyle değerlendireceğiz" dedi...

Nişantaşı’ndaki kaldırımı işgal eden yapılar yıkılıyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki kaldırımı işgal eden yapıların yıkım çalışmalarını başlattı. Yayaların geçişini engelleyen masa ve sandalyeler kaldırılıyor, kaldırım üzerinde bulunan yapıları da iş makineleri ile yıkılıyor.

Gaziantep-Oğuzeli karayolu yapım çalışması mecliste!

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep-Oğuzeli karayolu yapım çalışmasının son durumunu meclis gündemine taşıdı..

Akyıldırım Alüminyum Korkuluk Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldırım Alüminyum Korkuluk Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ersemin Akyol ve Cafer Yıldırım ortaklığında kuruldu.

kaldırım çalışması Haberi

kaldırım çalışması

Çankırı Belediyesi, Tevfik Fikret Caddesi, Selahattin İnal Sokak, Şehit Pilot Erdem Öztürk Sokak ve Manolya Sokak’ta eski bordür ve kaldırımların sökülerek yayalar için ayrılan alanların genişletilmesi için yeniden kaldırım, bordür ve karo çalışmalarına başladı.


Bu çalışmalar kapsamında; 6500 metrekare karo çalışması gerçekleştirdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı İrfan Dinç “ 18 Ayda 18 Proje arasında yer alan şehir içi yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları kapsamında başlattığımız ve farklı noktalarda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sayesinde şehrimiz, estetik bir görünüme kavuşacak. Kaldırım ve bordür çalışmalarının ardından 1483 ton sıcak asfalt dökümüyle de son rötuşları yapacağız.  Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarımızı hızla bitirmeye gayret ediyoruz.”...