03 / 05 / 2024

Kale Boya dış cephe boyaları

Kale Boya dış cephe boyaları

Kale Boya, doğadan esinlenerek hayata geçirdiği dış cephe boyaları her türlü iklim koşullarına karşı dayanıklı olup Performa+ ile binaları koruma altına alıyor. Performa+, 2.5 ve 15 litrelik ambalajlarda satışa sunuluyor.

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ileSerkan Öner tarafından kuruldu.

CarrefourSA’da kırtasiye indirimi! 43 parça çantalı boya seti 99,99 TL’ye, 24’lü tam boy kuru boya 89,99 TL’ye düştü!

CarrefourSA, 20 Eylül’e kadar devam edecek indirimlerinin yer aldığı yeni kataloğunu yayımladı. Carrefour’da 13 Eylül tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel 43 parça çantalı boya seti 99,99 TL’ye, 24’lü tam boy kuru boya 89,99 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 13 Eylül 2023 fiyat listesi...

BİM’de bu indirimler bugün son! 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü!

BİM Market’in 12 Mayıs 2023’te indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken, 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü. İşte BİM fiyat listesi 12 Mayıs...

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Çorum Kale'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da dönüşüm yapılabilecek yerlerle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dosyalar hazırladıklarını bu dosyalardan birinin de Kale Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu müjdeledi.

Sultanbeyli'de Aydos Kalesi’nin restorasyonu tamamlandı!

Sultanbeyli'de yer alan tarihi Aydos Kalesi’nin 2010'da başlayan restorasyonu tamamlandı. ‘İstanbul’un fethinin başladığı yer olarak’ ortaya çıkan Bizans eseri tarihi kale, çevre düzenlemesi tamamlanınca halkın ziyaretine açılması planlanıyor.

Çorum Kale Mahallesi dönüşüyor!

Çorum Çöplü Mahallesi’nde 152 dönümlük alanda başlatılan kentsel dönüşüm, Kale Mahallesi’nde devam edecek. Çorum Belediyesi, Kale Mahallesi için TOKİ işbirliği ile Kentsel Dönüşüm Projesi hazırlıyor.

Kale Tanıtım İnşaat Malzemeleri ve Tesisat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Tanıtım İnşaat Malzemeleri ve Tesisat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile bugün Fatih Kütük tarafından kuruldu.

Altındağ'da Kale Mahallesi kentsel dönüşümle koruma altına alınacak!

Ankara'da yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Altındağ'daki Ankara Kalesi'nin devamı olan Kale Altı'ndaki tescilli yapıların, kentsel dönüşüm ile koruma altına alınacağını söyleyen Belediye Başkanı Asım Balcı, yerli turisti bölgeye çekebilmek için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi...

Kale Grubu, Karaköy'deki binasını sanat tasarım merkezine dönüştürdü! 

Kale Grubu ilk genel merkezi olan Karaköy'deki binasını, İSTKA'nın desteğiyle Kale Tasarım ve Sanat Merkezi'ne dönüştürdü. Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, merkezin açılışı töreninde konuştu.  

Kale 1 İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale 1 İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Önal tarafından kuruldu. 

Niğde Kale Mahallesi'ndeki dönüşüm meclis gündeminde!

Niğde'nin Kale Mahallesi'nde yapılacağı açıklanan dönüşüm projesiyle ilgili çalışma yapılmamasının nedenini TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Kale Boya dış cephe boyaları Haberi

Kale Boya dış cephe boyaları

Kale Boya, her türlü iklim koşullarına karşı dayanıklı, ekstra elastik dış cephe boyası Performa+ ile binaları koruma altına alırken, yüzeydeki çatlak problemini de ortadan kaldırıyor. 



Doğadan esinlenerek hayata geçirdiği dış cephe boyaları ile her mevsim en gözde renkleri tüketicilerle buluşturan Kale Boya, geliştirdiği ürünlerle farklı ihtiyaçlara kapsamlı çözümler sunuyor. Kale Boya, yağmur, kar, nem, aşırı soğuk veya sıcaktan etkilenmeyen özel dokuya sahip ürünü Performa+ ile dış cephelerini kapladığı binaları koruma altına alıyor. 


Çevre dostu Kale Boya’nın üstün performanslı ürünü Performa+, alışılmış boyalar ile karşılaştırıldığında farklı teknik çözümleriyle öne çıkıyor. Tamamen su geçirimsiz bir boya olan Performa+, yağmura karşı tam koruma sağlıyor. 


Elastik akrilik polimer esaslı, uzun ömürlü dış cephe boyası Performa+; çatlakları köprülerken, su geçirmeme özelliğinin yanı sıra binaya nefes aldıran yapısıyla...