10 / 05 / 2024

Kale Boya ürünleri

Kale Boya ürünleri

Binlerce renk alternatifini farklı zevk ve beğenilere göre geliştiren Kale Boya, çevre dostu iç cephe boyaları ile yaşam alanlarının atmosferini değiştiriyor, daha huzurlu ve daha ferah bir ortam yaratıyor...

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kale tarafından kuruldu.

Krst İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krst İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ozan Soyöz tarafından kuruldu.

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Temür tarafından kuruldu.

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Aslantaş tarafından kuruldu.

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Seyfettin Eler tarafından kuruldu.

Turgaylar Yapı Boya İnşaat Elektrik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgaylar Yapı Boya İnşaat Elektrik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 binTL sermaye bedeli ile Mahsum Kaya tarafından kuruldu.

Oz Yapı Internatıonal İnşaat Boya Kimyasal Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Oz Yapı Internatıonal İnşaat Boya Kimyasal Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Omar Sobh ve Zıad Jammous ortaklığında kuruldu.

Kale ürünleri artık Hepsiburada’da!

Türkiye'de seramik sektöründe hizmet veren Kaleseramik'in ürünleri artık Hepsiburada’da satışa sunuluyor.

Kale Boya, Camsıva ile camın parlaklığını mekanlara taşıyor!

Kale Boya, Camsıva ile camın parlaklığı ve ışıltısını, dekoratif sıva ile buluşturuyor. Camsıva, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yansıtıyor.

Kale Boya'dan Silikonatex ile dış cephelere güçlü çözümler sunuyor!

Kale Boya, yenilikçi cephe kaplaması ‘Silikonatex’ ile boyası eskimiş, yüzey bozukluklarına sahip dış cepheleri yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

Kale Boya'ya RAF Yapı Malzemesi Ödülü!

Kale Boya, mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen Arkitera Ödülleri’nde İnce Yapı Bileşenleri kategorisinde “RAF Yapı Malzemesi Ödülü” aldı.

Kale Boya Artcrete ile mekanlar artık daha zarif!

Kale Boya, hem duvar hem zeminde uygulanabilen mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile sıradanlıktan sıkılan ve yaşam alanlarını farklılaştırmak isteyenlere, mükemmel bir seçenek sunuyor.

Kale Boya binalara canlılık katıyor!

Doğanın en güzel renklerini şehre taşıyarak yapılara estetik bir görünüm kazandıran Kale Boya, uzun yıllar renkleri solmayan dış cephe boyaları ile binaların canlılığını koruyor.

Kale Boya ürünleri Haberi

Kale Boya ürünleri

Kale, yeni yılın trendi olan doğal renkleri, zengin ürün gamı ile mekanlara taşıyarak, daha huzurlu ve daha ferah bir ortam yaratıyor.


Kolay yoldan evinin atmosferini tazelemek ve yenilemek isteyenler, Kale Boya'nın doğadan gelen ve modern renklerini aynı mekanda buluşturuyor. İç cephe boyalarında 2014 renk ve tasarım trendi, geçtiğimiz yıllara göre çok büyük bir değişiklik göstermiyor. Bu yıl iç mekan boyalarında önceki senelerdeki alışkanlıkların devam etmesi ve çevreci anlayışın ağırlık kazanması bekleniyor. Boya seçiminde su bazlı ve çevreye zarar vermeyen ürünlerin tercih edileceği 2014'te; doğal renkler evlerin duvarlarında kendisine daha fazla yer bulacak ve doğadan gelen renkler daha sade tonlarda kalırken, modern renkler canlı ve koyu olacak. 


Kale Boya'dan ilham veren renkler 

Bireyselliği ön plana çıkaran zengin, yoğun ve ilham veren güçlü renkler...